Kan ik op meerdere tv’s ook digitaal tv kijken?


Per aansluiting kun je maximaal 4 ontvangers bestellen. Dat betekent dus dat je op 4 televisies tegelijkertijd tv kunt kijken. Met de DELTA TV App kun je bovendien op je smartphone, tablet en laptop tv kijken, tot wel vijf streams tegelijk.

Terug naar het overzicht
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.