Wat zijn de netwerkgegevens en frequenties voor het instellen van DELTA Digitale TV?


Om Digitale TV te kijken bij DELTA moet je bepaalde netwerkgegevens invullen. Het verschilt per televisie en ontvanger welke gegevens je nodig hebt.

1. Frequentie in MHz: 402.00(0)
2. Netwerknummer regio: Schouwen-Duiveland, Tholen en Noord- en Zuid-Beveland: 1000
    Walcheren: 2000
    Zeeuws-Vlaanderen: 3000
3. Symbol Rate: 6875
4. Qam Modulatie: QAM64

Terug naar het overzicht
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.