Welke zenders kan ik bekijken en opnemen via DELTA Interactieve TV?


Niet iedere zender staat live pauzeren, doorspoelen, opnemen en terugkijken toe. In het menu van Interactieve TV zie je bij het programma icoontjes staan die laten zien wat wel en niet mogelijk is.

Terug naar het overzicht
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.