Kies je webmail

Haal het maximale uit je slimme apparaten

Maak jouw huis slimmer met slimme apparaten,
...en supersnel glasvezelinternet (natuurlijk)

Slimme apparaten; de toekomst in (jouw) huis

Slimme apparaten zijn niet meer weg te denken uit het moderne huishouden. Van het automatiseren van je verlichting tot het beheren van je energieverbruik, deze technologische hoogstandjes maken ons leven gemakkelijker en efficiënter.

Maar wat maakt een apparaat 'slim' en hoe kunnen deze apparaten jouw dagelijks leven verbeteren? Hieronder duiken we in de wereld van slimme technologie en bespreken we de voordelen van een 'smart home' en hopen we dat je nog meer kunt profiteren van deze technologie.

---

Wil je nu alvast jouw huis opwaarderen met de het snelste glasvezelinternet? Ga dan maximaal met een DELTA flexpakket voor internet & televisie.

 

Ga maximaalWat zijn slimme apparaten?

Slimme apparaten, ook wel bekend als 'connected devices', zijn apparaten die via internet met elkaar en met andere systemen kunnen communiceren. Deze apparaten bieden gebruikers de mogelijkheid om functies van het apparaat op afstand te bedienen, in te zien en te bewaken en tegelijkertijd ze te gebruiken via een smartphone of ander slim apparaat.

Een voorbeeld van zo'n slim apparaat zien we al terug in heel veel huishoudens; de thermostaat die de temperatuur aanpast op basis van je voorkeuren. Maar denk ook aan de slimme verlichting die te bedienen is met je stem of smartphone. En wat nou als straks de keukenrobot niet alleen de recepten leest en ingrediënten besteld bij thuisbezorgende supermarkt maar daar ook nog eens een heerlijke 3-sterren maaltijd mee bereid, of gewoon een heerlijke stamppot. Ver van je bed? Nee hoor. De robot heeft de keuken allang bereikt.  

DELTA_Slimme apparaten_slimme stofzuiger

Voorbeelden van slimme apparaten

De slimme thermostaat

Een slimme thermostaat biedt comfort, energiebesparing en kostenreductie. Met app-bediening, zelflerende schema's, en op afstand regelbare verwarming zorgt het voor een efficiënt en gemakkelijk beheer van je huis temperatuur, aangepast op het weer buiten en passend bij jouw levensstijl.

DELTA_slimme apparaten_slimme thermostaat

slimme thermostaat - AI gegenereerde afbeelding

Slimme beveiliging

Slimme beveiligingssystemen verhogen de veiligheid met realtime monitoring, notificaties bij onraad, en op afstand bedienbare camera's. Ze bieden gemoedsrust door 24/7 bescherming en eenvoudige controle via je smartphone, zelfs als je niet thuis bent.

DELTA_slimme apparaten_slimme beveiligingscamera

slimme beveiliging - dit is een AI gegenereerde afbeelding -

Nog slimmer

Slimme verlichting, slimme speakers, robotstofzuigers, slimme koelkasten, en slimme wasmachines transformeren dagelijkse routines door hun automatisering, gebruiksgemak en de mogelijkheid ze via smartphone of spraakopdrachten te bedienen, voor een naadloos en 'connected' thuis.

keukenrobot AI

keukenrobot AI gegenereerde afbeelding

De voordelen van slimme apparaten

Slimme apparaten maken ons leven makkelijker en efficiënter. 

  • Energiebesparing: Slimme apparaten passen zich aan jouw ritme en levensstijl aan. Een slimme thermostaat of verlichting zorgt ervoor dat je nooit teveel verwarmt of te lang jouw licht laat aan staan. 
  • Veiligheid: Slimme beveiligingscamera’s houden een oogje in het zeil maar je kunt ook een slim slot installeren die precies weet wie wanneer naar binnen mag en bijhoudt wie binnen is gekomen.
  • Gemak: Automatiseer alledaagse taken zoals stofzuigen met een robotstofzuiger of zorg dat je wakker wordt en een verse pot koffie al voor je klaar staat.
  • Entertainment: Stream je favoriete muziek en films met een spraakopdracht.

Deze mogelijkheden zijn slechts het topje van de ijsberg. Slimme apparaten blijven zich ontwikkelen en bieden steeds meer geavanceerde functies.

Ontdek meer

Anna is een slimme gebruiker: het gaat om gemak en gemoedsrust

We vroegen aan Anna, die al wel wat slimme apparaten in gebruik heeft, wat zij nu het belangrijkst vindt. Haar antwoord was eigenlijk heel simpel: "Voor mij draait het allemaal om gemak en gemoedsrust. Het is geweldig om vanaf waar dan ook mijn huis te kunnen beheren. Of het nu gaat om het aanpassen van de verwarming of het in de gaten houden van de deur als we op vakantie zijn. Slimme apparaten maken mijn leven makkelijker en geven me een veilig gevoel." 

DELTA Slimme apparaten

ai gegenereerde afbeelding

Maarten is domotica-liefhebber: 'Dit had ik nooit durven dromen.'

Wij spraken met domotica-liefhebber Maarten. Hij deelde zijn enthousiasme met ons: "Sinds ik mijn huis heb uitgerust met slimme technologie, voelt het alsof ik in de toekomst leef. Alles werkt naadloos samen, van verlichting tot beveiligingssystemen, en dat allemaal bestuurd vanuit mijn eigen dashboard."

Maarten vervolgde: "Het mooiste is de synergie tussen mijn domotica en telecom. Ik kan waar ik ook ben mijn huis beheren, veiligheid garanderen en energie besparen. Dit had ik nooit durven dromen!"

Modern living room with robotica

ai gegenereerde afbeelding - slimme apparaten in de toekomst

Toekomst van smart home en slimme apparaten

In de nabije toekomst zullen slimme apparaten en smart homes ons dagelijks leven nog verder vergemakkelijken. Denk aan koelkasten die zelf boodschappen bestellen wanneer de voorraad laag is, of verlichting die zich automatisch aanpast aan het moment van de dag voor optimaal comfort. Maar daar blijft het niet bij. Kijkend naar de verdere toekomst, zullen de mogelijkheden alleen maar toenemen. We kunnen een integratie van AI verwachten die niet alleen onze gewoontes leert, maar ook proactief suggesties doet voor een gezondere levensstijl of energiebesparing. Deze technologische vooruitgang biedt ongekende mogelijkheden om ons leven niet alleen makkelijker, maar ook duurzamer en aangenamer te maken. 

Uiteraard zorgen wij van DELTA ervoor dat hoe jouw slimme toekomst er ook uitziet, wij klaar staan met de best mogelijk (glasvezel-) internetverbinding om jouw slimme huis op en top te laten funtioneren.

Slimme apparaten en glasvezelinternet van DELTA

Voor een naadloze ervaring met slimme apparaten is een betrouwbare en snelle internetverbinding cruciaal. Glasvezelinternet biedt de snelheid en stabiliteit die nodig zijn om al deze apparaten zonder haperingen te laten werken. Het ondersteunt de data-intensieve taken van een smart home en zorgt ervoor dat je altijd verbonden bent.

Ontdek de mogelijkheden met DELTA

Bij DELTA begrijpen we het belang van een stabiele en snelle internetverbinding voor jouw smart home. Ons glasvezelinternet biedt de perfecte basis voor alle slimme apparaten in jouw huis. Ontdek de mogelijkheden en maak je leven gemakkelijker, veiliger en leuker. Stap vandaag nog over en ervaar het zelf!

Door te kiezen voor de juiste technologie en verbinding, zoals glasvezelinternet van DELTA, haal je het maximale uit je slimme apparaten. Dit is niet alleen een investering in gemak, maar ook in de toekomst van jouw thuis.

Check je beschikbaarheid

Even geduld alsjeblieft

Bezig met ophalen gegevens

Chat

Snelste!

Stel je vraag via chat

open chat

Facebook

Stel je vraag via Facebook Messenger

Open Facebook Messenger

Telefoon

Toon telefoonnummer

Telefoonnummer klantenservice: 0118 22 55 75

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.