Kies je webmail

Maximaal thuiswerken met DELTA

Haal het maximale uit jouw thuiswerkdag met glasvezelinternet van DELTA

Maximaal thuiswerken met DELTA

Stap over en ga maximaal thuiswerken met DELTA!  Met het snelste glasvezelinternet hoef jij je geen zorgen te maken over jouw verbinding en presteer je online maximaal. 

In deze tijd waarin thuiswerken niet meer weg te denken is, begrijpen we bij DELTA hoe belangrijk een betrouwbare en snelle internetverbinding voor je is. Met ons glasvezelinternet zorgen wij ervoor dat je altijd verbonden bent, zonder haperingen of vertragingen. Of je nu in een videovergadering zit, grote bestanden deelt met collega's of even snel de laatste updates doorneemt; met DELTA glasvezelinternet doe je het allemaal moeiteloos en efficiënt. Wij staan voor je klaar, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: maximaal presteren, ook vanuit huis. Stap vandaag nog over en ervaar het verschil.

Ga maximaal


Thuiswerken: hoe zorg je voor de perfecte balans?

Thuiswerken is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het biedt de flexibiliteit om je werk- en privéleven beter op elkaar af te stemmen, maar het vereist ook een goede inrichting van je thuiswerkplek. Een stabiele internetverbinding is hierbij cruciaal. Wist je dat Nederland tot de top van Europa behoort als het gaat om de snelheid en kwaliteit van internet? Dit maakt thuiswerken nog aantrekkelijker en efficiënter.

De sleutel tot een goede werk-privé balans

Grenzen stellen

Stel duidelijke grenzen tussen werk- en privétijd.

De werkplek

Creëer een comfortabele en functionele werkplek.

Pauzeren

Plan regelmatig pauzes in om te ontspannen.


Veilig en snel internet: een must voor thuiswerken

Met de opkomst van thuiswerken is de behoefte aan snel en vooral veilig internet groter dan ooit. Glasvezelinternet van DELTA biedt niet alleen de snelheid die je nodig hebt voor al je werkzaamheden, maar zorgt ook voor een veilige verbinding. Hierdoor kun je ongestoord en zonder zorgen thuiswerken

Ontdek meer

Hoeveel internetsnelheid heb je nodig?

Dit varieert per persoon. Niet iedereen gebruikt het internet even intensief. 

  • Voor basisgebruik (e-mail, surfen) volstaat een lagere snelheid.
  • Voor intensief gebruik (videoconferenties, grote bestanden downloaden) is een hogere snelheid, zoals die van glasvezelinternet, aan te raden.
Alles over internet snelheden

Timemanagement en technologie

Ook een goed timemanagement is essentieel voor effectief thuiswerken. Technologie kan hierbij een handige hulp zijn. Denk aan agenda-apps die je helpen je dag te plannen of tools die je helpen gefocust te blijven. De juiste technologie, ondersteund door snel internet, maakt thuiswerken niet alleen makkelijker maar ook aangenamer.


DELTA: jouw partner in thuiswerken

Bij DELTA begrijpen we hoe belangrijk een goede werk-privé balans is en hoe essentieel een betrouwbare internetverbinding daarbij is. Ons glasvezelinternet biedt niet alleen de snelheid en veiligheid die je nodig hebt voor thuiswerken, maar ook de service en ondersteuning om eventuele problemen snel op te lossen. We staan altijd klaar om je te helpen de perfecte balans te vinden in je thuiswerkleven.

Thuiswerken heeft een nieuwe dimensie gegeven aan hoe we werken en leven. Met de juiste tips, technologie en een betrouwbare partner zoals DELTA, kun je deze uitdagingen aangaan en een gezonde werk-privé balans creëren

Check je beschikbaarheid

Even geduld alsjeblieft

Bezig met ophalen gegevens

Chat

Snelste!

Stel je vraag via chat

open chat

Facebook

Stel je vraag via Facebook Messenger

Open Facebook Messenger

Telefoon

Toon telefoonnummer

Telefoonnummer klantenservice: 0118 22 55 75

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.