Begin 2018 brengen we een voordelige Minidecoder op de markt: dé instap-optie voor digitaal kijken en luisteren. De Minidecoder is een voordelig alternatief voor klanten waarbij de tv niet geschikt is voor digitale ontvangst via een Digitale TV module (CI+) of digitaal kijken zonder smartcard (tv’s ouder dan 8 jaar).

 

Wat kan ik met de Minidecoder?

De Minidecoder is een kleine digitale tv ontvanger waarmee je digitale tv en radio kunt ontvangen. Het zenderaanbod is gelijk aan digitaal kijken zonder smartcard. Je ontvangt een beperkt aanbod van 30 digitale zenders, waarvan 4 in HD beeldkwaliteit. Het radioaanbod bestaat uit ruim 40 digitale zenders. Het is niet mogelijk extra zenderpakketten te ontvangen met de Minidecoder.

Bekijk het zenderaanbod van de Minidecoder

Wil je liever meer digitale zenders in een nog betere beeldkwaliteit (meer HD) en de mogelijkheid om extra zenderpakketten te bestellen? Stap dan over op digitaal kijken met smartcard.

Hoe installeer ik de Minidecoder?

De Minidecoder sluit je aan op je tv via HDMI of SCART en op de kabelaansluiting. De Minidecoder werkt zonder smartcard. Het installatieproces is erg makkelijk: selecteer bij het opstarten ‘DELTA’ als aanbieder en de installatie van zenders verloopt automatisch. Je bedient de Minidecoder met de meegeleverde afstandsbediening.

Humax minidecoder voor televisie van DELTA

 

Voor wie is de Minidecoder?

Voor klanten die nog uitsluitend analoog kijken en geen geschikte (oudere) tv hebben voor digitaal kijken zonder smartcard, komt DELTA begin 2018 met een aanvullende, voordelige oplossing: de minidecoder. Dankzij deze nieuwe alternatieve mogelijkheid hoeft niemand een nieuwe tv aan te schaffen.

Wat gaat de Minidecoder kosten?

De Minidecoder is een voordelige en simpele oplossing om digitaal tv te kijken. Deze zal € 39,95 gaan kosten.

Interesse? Teken alvast in, zonder verdere verplichtingen!

Aanhef
Beschik je niet over een e-mailadres? Klik hier en vul het formulier in of neem contact op met onze Klantenserivce via 0118 - 22 55 00.