Slim pinnen & voordelig streamen 

DELTA is de partner van ondernemend Zeeland. We zoeken continu naar nieuwe manieren om onze infrastructuur in uw voordeel toe te passen. Digitale diensten voor MKB en ZZP zijn onder meer pinbetalingen en live streaming. 

Snel pinnen, ook op piekmomenten

Pinnen met DELTA is een stuk sneller dan via de telefoonlijn. Ook op piekmomenten, bijvoorbeeld met Kerst, Pinksteren en in de zomer, als het in heel Zeeland extra druk is. Zelfs dan verloopt het pinnen zonder vertraging. Een verademing. 

Eenvoudige installatie 

Informeer bij uw kassaleverancier naar de mogelijkheden van pinnen via internet. Vaak volstaan de aanschaf van een geschikte paymentterminal en enkele kleine aanpassingen aan de kassa. Verder is het plug & play. Meer weten? Onze klantenservice beantwoordt uw vragen graag, op werkdagen zelfs tot 21.00 uur. 

Live streaming

Vergroot de impact van uw event met een livestream. Via internet kan de hele wereld uw evenement live meebeleven. DELTA regelt alles voor u, van opnameapparatuur tot de uitzending. Ideaal voor bijvoorbeeld een winkelopening, promotioneel evenement of festival. 

Kerk-TV

Een perfect voorbeeld van DELTA livestreaming is Kerk-TV. Hierbij hebben kerken de mogelijkheid om hun diensten live uit te zenden via internet. Deze diensten zijn ook op televisie te bekijken via ons interactieve televisieportaal. Bekijk de actuele diensten en ervaar hoe het werkt. 

Digitale diensten van DELTA: werkt altijd beter

  Beste provider van Nederland
  Partner voor ondernemers
  Beste service en netwerk
  Aantrekkelijke tarieven
  Van en voor Zeeuwen