Het online platform voor uw advertenties en vacatures 

ZeelandNet is onderdeel van DELTA. Als ZZP’er of MKB’er mag u dus rekenen op dezelfde service en zakelijke ondersteuning als voor onze diensten op het gebied van internet, tv en telefonie en energie.

Online adverteren op ZeelandNet.nl: Groot lokaal bereikZeelandNet

Met gemiddeld meer dan 90.000 unieke bezoekers per dag is ZeelandNet de best bezochte website van Zeeland. Dat biedt volop kansen voor ondernemers. We adviseren u graag over alle mogelijkheden op het gebied van adverteren, personeelswerving en e-commerce. Bel voor een advies op maat 0118 - 88 30 18 of mail naar adverteren@zeelandnet.nl 

Ruim 67.000 Zeeuwen hebben Zeelandnet.nl als startpagina! Maximaal bereik is gegarandeerd. Er zijn diverse bannerposities op de homepage en u kunt heel gericht adverteren op pagina’s waar uw doelgroep aanwezig is. Online adverteren in Zeeland begint bij ZeelandNet.

Vacatures in Zeeland: de vacaturebank Vacaturebank ZeelandNet

De vacaturebank is een van de best bezochte onderdelen van ZeelandNet.nl. Ruim 5.000 unieke bezoekers bekijken dagelijks zo'n 1500 gratis personeelsadvertenties. Extra aandacht? Plaats een banner op de voorpagina of kies voor een topvacature! Voor € 50,- staat uw topvacature ook prominent op de voorpagina van ZeelandNet.nl. 
 
Op ZeelandNet vindt u alle mogelijkheden en tarieven. Kijk hiervoor onder het kopje 'Voor werkgevers'.