Ondernemerslinq staat voor achtergronden en tips op het gebied van internet, tv, telefonie en energie. Hier vindt u relevante informatie die u als ondernemer kunnen ondersteunen bij uw bedrijfsvoering.
 

Zakelijk VPN: Een sterk en veilig netwerk voor al uw locaties

Zakelijk VPN: een sterk en veilig netwerk

Heeft u meerdere locaties? Met een VPN netwerk verbindt u gemakkelijk diverse locaties aan elkaar. DELTA levert niet alleen het beste internet van Zeeland, maar we kunnen u als ondernemer ook helpen met de realisatie van een sterk en veilig kantoornetwerk. 

De zin en onzin van aparte wachtwoorden

De zin en onzin van aparte wachtwoorden

Vertel eens eerlijk… gebruikt u nog hetzelfde wachtwoord voor uw (zakelijke) e-mailaccount of uw cloudomgeving? Hoe gaan uw medewerkers om met hun wachtwoorden tot netwerkschijven of gezamenlijke accounts?

Zo voorkomt u ransomware

Zo voorkomt u ransomware

Stelt u zich eens voor dat uw computer met al uw werkbestanden wordt geblokkeerd en pas wordt vrijgegeven als u losgeld heeft betaald...

Uitleg opbouw energiekosten 2017

Opbouw energiekosten

In 2017 verandert de opbouw van uw energiekosten. Gas wordt bijvoorbeeld duurder. Hoe uw energiekosten precies zijn opgebouwd leggen we graag aan u uit. 

Veilig internetten op (zaken)reis

MKB Actueel

Op zakenreis of op vakantie reizen onze smartphone en tablet gewoon mee. Lekker makkelijk, maar wees er bewust van dat hackers hetzelfde denken. 

Goed personeel vindt u snel via ZeelandNet.nl

Vacatures in Zeeland

De vacaturebank van ZeelandNet.nl, dé startpagina van Zeeland, wordt dagelijks door 5.000 bezoekers bekeken. Jeroen van den Broek van ZeelandNet.nl legt uit waarom de rubriek een uitkomst is voor ondernemers die op zoek zijn naar geschikt personeel.

Houd uw bedrijfspand én energierekening 'cool'

Tips om uw bedrijfspand én energierekening 'cool' te houden

In de zomerperiode kan de temperatuur in sommige gebouwen hoog oplopen. Dan is er koeling nodig om het binnenklimaat comfortabel- en werkbaar te houden.

Adverteren op TV of op Youtube?

Vlogger Pewdiepie over adverteren op Youtube

Vlogger Pewdiepie legt het verschil tussen traditioneel adverteren op televisie en adverteren op Youtube uit in zijn vlog. 

10 bespaartips voor kantoren

MKB Actueel

Besparen op energiekosten binnen een kantooromgeving is anders dan bij een gemiddeld huishouden. Gelukkig zijn er voor ondernemers voldoende maatregelen te nemen om op de werkvloer te besparen op energieverbruik.

Verbeter de ontvangst van uw WiFi

WiFi-ontvangst verbeteren

Als u regelmatig thuiswerkt, is het wel zo prettig om een goed werkende WiFi-verbinding te hebben. Bekijk onze instructievideo's en haal het maximale uit uw WiFi.

 

Wat is uw energiebenchmark?

MKB Actueel

De kosten voor energie snoepen niet zelden een behoorlijk deel af van de exploitatiekosten van uw onderneming. Het is dan ook belangrijk om te besparen op energie en te weten waar u staat.

Investeren in energiebesparing?

MKB Actueel

Energiebesparende maatregelen verdienen zichzelf vaak pas in de jaren daarna terug. De overheid helpt een handje door verschillende fiscale regelingen aan te bieden aan ondernemers.

Tips voor het starten van een webshop

Tips voor het starten van een webshop

Heeft u een fysieke winkel en wilt u daarnaast een webwinkel openen? Of overweegt u een online bedrijf te starten? Dan komen onze tips ongetwijfeld van pas.