Finale Coupe de France op TV5MONDE!

Zaterdag 27 mei wordt de strijd om de Franse voetbalbeker tussen Paris Saint-Germain en Angers LIVE uitgezonden op TV5MONDE (kanaal 500, 21.00 uur).

Lees meer

Internetveiligheid: Zo voorkom je een gijzeling

Vrijdag 12 mei werd de wereld opgeschrikt door een cyberaanval van grote omvang. Tienduizenden computers in bijna honderd landen werden besmet met zogenoemde WannaCry ransomware.

Lees meer

Nieuwe kanaalnummers

Enkele zenders hebben een nieuw kanaalnummer gekregen of krijgen een nieuw kanaalnummer, zodat de volgorde van kanalen beter aansluit op het kijkgedrag.

Lees meer

DELTA biedt beste tv-kwaliteit in Zeeland volgens Consumentenbond

Dat blijkt uit de providermonitor van het 1e kwartaal 2017. Landelijk staan we zelfs op de 2e plaats van alle Alles-in-1-providers.

Lees meer

Goed nieuws voor bezitters zonnepanelen

Heb je zonnepanelen op je dak of overweeg je misschien de aanschaf ervan?

Lees meer

Nieuwe energieprijzen per 1 juli 2017

De stijging van de inkoopprijzen van energie op de handelsmarkt die in de 2e helft van 2016 werd ingezet heeft zich in de eerste maanden van 2017 versterkt doorgezet.

Lees meer

Zenderwijziging

Helaas hebben de gesprekken met Discovery in de afgelopen dagen er vooralsnog niet toe geleid dat we tot een nieuwe overeenkomst zijn gekomen.

Lees meer

FOX Sports 1 in Standaardpakket

In de maand mei voeren wij enkele wijzigingen door in de tv-kanalen.

Lees meer

Met de hele klas naar CAS4Kids!

Met een vlog-actie roept DELTA alle Zeeuwse groep 8 leerlingen op om op een creatieve manier te vertellen hoe zij hun omgeving een beetje duurzamer willen maken.

Lees meer

Directieteam DELTA compleet

In vervolg op de benoeming van Marco Visser als CEO van DELTA per 1 maart jl., maken Dave Horians (Finance), Ludolf Rasterhoff (Telecom), Karl Heinz van der Made (Netwerk/IT) en Roel Meijer

Lees meer