History vertelt over mensen

Het digitale themakanaal geeft een nieuw perspectief op grote gebeurtenissen. Belicht persoonlijke verhalen. Daagt je uit om na te denken, kritisch te zijn en zorgt ook voor ontspanning.

Lees meer

Boazschool wint zonnepanelen installatie

DELTA’s Energieadviseur Sjaak Vogel is afgelopen schooljaar voor de tweede keer op tour gegaan langs 23 basisscholen door heel Zeeland.

Lees meer

ONS, voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen

ONS biedt een breed aanbod aan goede series, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment. Bij ONS zie je programma’s uit en over het verleden.

Lees meer

BBC First, de Nederlandse bestemming voor meesterlijk Brits drama

De programmering op BBC First is speciaal aangepast voor Nederland en bestaat voornamelijk uit drama en misdaadseries.

Lees meer

Special Isabelle Huppert op TV5MONDE

2017 is een succesvol jaar voor actrice Isabelle Huppert. Haar rol in de film Elle van Paul Verhoeven leverde haar de César voor Beste Actrice, een Golden Globe en een Oscar-nominatie op.

Lees meer

Dr. Pol terug op National Geographic Channel

Vanaf vrijdag 1 september keert Dr. Pol weer terug op National Geographic Channel met het zevende seizoen van ‘The Incredible Dr. Pol’.

Lees meer

Bij Pebble TV mag je altijd kind zijn

Pebble TV kenmerkt zich door een geweldloze, leerzame, fantasierijke programmering die gebaseerd is op de Europese traditie van het vertellen van verhalen.

Lees meer

DELTA investeert in netwerk en schakelt geheel over op digitale tv

Vanwege de snel groeiende vraag naar meer digitale bandbreedte en hogere internetsnelheden start DELTA met twee grote projecten die in de komende paar jaar zorgen voor een forse capaciteits

Lees meer

Evides Waterbedrijf gaat zelf facturatie verzorgen in Zeeland, Goeree en Brabantse Wal

Evides Waterbedrijf - de drinkwaterleverancier van Zuidwest-Nederland - verzorgt vanaf oktober 2017 ook in Zeeland, Goeree-Overflakkee en op de Brabantse Wal de afrekening van drinkwater zelf.

Lees meer

Voor ieder wat wils op TV5MONDE deze zomer…

In augustus slepen Isabelle Huppert en Gérard Depardieu je mee in een gepassioneerde en stormachtige liefdesaffaire in de film Loulou op TV5MONDE.

Lees meer