The Walking Dead terug op FOX

De internationaal bekroonde hitserie The Walking Dead keert eind februari terug op FOX, de zender met de buitengewone verhalen van internationale hitseries.

Lees meer

De meest politiek incorrecte politieagent is terug op TV5MONDE

De wereldwijde Franse publiekszender TV5MONDE, brengt de beste programma’s in de Franse taal. 100% Franstalige uitzendingen met nieuws, cultuur, amusement, muziek, sport, films en documentaires.

Lees meer

Het beste van BBC op BBC First

BBC First, de Nederlandse bestemming voor meesterlijke, onmisbare Britse dramaseries, kent unieke karakters en onvergetelijke verhalen, verteld zoals niemand anders dat kan.

Lees meer

Discovery, Eurosport, TLC en ID terug bij DELTA

Vanaf 1 maart zijn de zenders Discovery, Eurosport, TLC en ID terug bij DELTA. De tv-provider heeft een nieuwe distributieovereenkomst getekend met Discovery Networks Benelux.

Lees meer

Snel internet in Zeeuwse buitengebieden

De inwoners en bedrijven in de Zeeuwse buitengebieden van Axel, Goes, Hoek, Hulst en Serooskerke (W) gaan snel internetten.

Lees meer

Flinke stijging energiebelastingen en netbeheerkosten

Het totaalbedrag op de energierekening van de meeste huishoudens en ondernemers zal in 2018 hoger uitvallen door een flinke stijging van de energiebelastingen en netbeheerkosten.

Lees meer

Stingray DJAZZ - Nacht van de orkesten

Nacht van de orkesten

Lees meer

Boomerang is er voor de hele familie

Boomerang is er voor de hele familie

Lees meer

Verkoop definitief: EQT neemt CIF en CAIW over

Op 10 januari 2018 is de verkoop van CIF en CAIW door het Rabo Bouwfonds Communication Infrastructure Fund C.V. aan het EQT Infrastructure Fund geëffectueerd.

Lees meer

Extra informatiebijeenkomsten internet buitengebied

DELTA is van plan om het Zeeuwse buitengebied van snel internet te voorzien.

Lees meer