Kies je webmail
Apple onthult de nieuwe iPhone 15

Apple onthult de nieuwe iPhone 15

15 september 2023

Apple heeft de iPhone 15 tijdens hun jaarlijkse evenement onthuld. Zoals we gewend zijn heeft ook dit model vier variaties. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste kenmerken van deze nieuwe smartphone.

Welke modellen heeft de iPhone 15?

De iPhone 15 komt in vier variaties: iPhone 15 (6,1 inch), iPhone 15 Plus (6,7 inch), iPhone 15 Pro (6,1 inch) en iPhone 15 Pro Max (6,7 inch). Qua afmetingen blijft alles bij het oude; de nieuwe modellen zijn even groot als de iPhone 14.

Een titanium behuizing

De iPhone 15 heeft een rondere behuizing dan zijn voorgangers.  Afhankelijk van het model zijn de randen gemaakt van aluminium of zelfs titanium. En ja, het Pro-model krijgt zeer dunne schermranden, waardoor het beter in je hand ligt.

Usb-c

Vanwege nieuwe EU-regelgeving schakelt Apple over op usb-c voor alle iPhone 15-modellen. Dus zeg maar vaarwel tegen je oude Lightning-kabel.

De actieknop

Een van de nieuwe functies is een actieknop die reageert op de druk die je uitoefent. Hiermee kun je snel toegang krijgen tot verschillende functies zoals de zaklamp of camera.

Processor en Batterij

In een verrassende wending recyclet Apple de A16-chip voor de iPhone 15 en iPhone 15 Plus, terwijl de Pro-modellen een nieuwe A17-chip krijgen. Deze nieuwe chip is niet sneller, maar wel 20% efficiënter. Zo kun je gemakkelijk tot 20 uur video afsprelen op de iPhone 15.

48mp camera

Het paradepaardje van de iPhone 15 Pro Max is de nieuwe periscooplens, waarmee je veel betere ingezoomde foto's kunt maken. Daarnaast kun je bij de alle modellen foto’s van 48 mepagixels maken!

De iPhone 15 bij DELTA Mobiel

Interesse in de nieuwste iPhone? Bestel hem hier. Of profiteer van Familievoordeel als je al een mobiele abonnement hebt.

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.