Kies je webmail
Bekijk bij DELTA het EK in UHD

Bekijk bij DELTA het EK in UHD

13 juni 2024

Goed nieuws! DELTA test tijdens het EK voetbal voor het eerst met NPO 1 Ultra HD. Dit is beschikbaar voor onze interactieve tv-klanten en zorgt voor betere beeldkwaliteit, kleuren en een beter contrast en vloeiender beeld. Maak jij gebruik van DELTA interactieve tv, dan kun je op kanaal 999 de wedstrijden hiermee nog intenser beleven. UHD is niet beschikbaar via de DELTA tv-app.

Om hiervan optimaal gebruik te maken heb je een televisie nodig die geschikt is voor UHD, gecombineerd met een interactieve tv-ontvanger van DELTA. Het gaat om de modellen Aria 7X, Kamai 7X en Aria 710 (zie afbeeldingen hieronder).

Eén maand testen

NPO biedt NPO 1 UHD (niet te verwarren met 4K) een maand lang aan, tot 14 juli 2024. In die periode analyseert DELTA op verschillende punten de UHD-uitzendingen, waarbij gelet wordt op de beeldkwaliteit, kleurweergave, helderheid en algehele prestaties.

NPO 1 UHD én de reguliere NPO 1 (in HD) zenden inhoudelijk hetzelfde uit en zijn tijdens de testperiode beide beschikbaar. Mocht je als klant onverhoopt beeldproblemen ervaren tijdens het kijken van een voetbalwedstrijd via NPO 1 UHD, dan kan je altijd terugschakelen naar kanaal 1 om (NPO 1) om daar in de gebruikelijke beeldkwaliteit verder te kijken.

Veel voetbal kijkplezier!

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.