Kies je webmail
Bellen en sms’en van Oekraïne naar Nederland gratis voor onze klanten

Bellen en sms’en van Oekraïne naar Nederland gratis voor onze klanten

03 maart 2022

We leven mee met iedereen die wordt geraakt door de situatie in de Oekraïne. Wij vinden het belangrijk dat familie en vrienden met elkaar in contact kunnen blijven in deze langdurende, zeer benauwende situatie.

Daarom hebben we bellen en sms’en van Oekraïne naar Nederland gratis gehouden. Voor het bellen en sms’en naar Oekraïne gelden vanaf 1 maart 2024 sterk gereduceerde tarieven. Te weten 0,23 per minuut om te bellen naar Oekraïne vanuit Nederland en 0,07 cent per sms. Dit geldt voor klanten met een mobiel abonnement. Met vaste telefonie betaal je 0,23 per minuut om naar Oekraïne te bellen. Tot 1 maart 2024 is het bellen en sms’en naar Oekraïne gratis. Het datagebruik in de Oekraïne is met 2,50 per MB weer volgens de reguliere bundeltarieven.

Deze prijzen gelden voor consumenten. Afhankelijk van de situatie in Oekraïne maken we periodiek bekend of we deze periode verlengen.

Update donderdag 8 februari 2024

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.