Ben jij al klaar voor Superzondag?

Nederlandse voetbalfans kijken al weken uit naar het Eredivisie-programma van aankomend weekend. Op 1 maart is het namelijk Superzondag. Om 14.30 uur trapt PSV af tegen Feyenoord en om 20.00 uur volgt het smakelijke toetje: Ajax – AZ. Met DELTA Flex hoef je geen minuut te missen; je switcht de extra zender FOX Sports Eredivisie eenvoudig aan én uit. 

Titelrace na aanstaande zondag weer helemaal open?

De Eredivisie kent elk weekend wel mooie affiches, maar zo af en toe heeft de die-hard fan écht alle reden om de hele dag met de gordijnen dicht naar de tv te kijken. Aanstaande zondag is zo’n dag. Een paar weken geleden leek de strijd om het kampioenschap al lang en breed beslist. Maar voetbal blijft voetbal; het is goed mogelijk dat na Superzondag vier clubs weer volop meedoen in de titelrace.

Feyenoord heeft sinds oktober vorig jaar geen competitiewedstrijd meer verloren, maar ook PSV lijkt de weg naar boven te hebben ingeslagen. Kan de eendracht van PSV de wilskracht van Feyenoord zondag verslaan? En wat te denken van die andere wedstrijd: de kwakkelende nummers één en twee tegen elkaar. Herpakken de vedetten van Ajax zich tegen de talenten van AZ?

Mis geen seconde van de ontknoping van de Eredivisie

Met driekwart van de wedstrijden achter de rug, kruipt de Eredivisie naar de beslissende fase. Wie naar het resterende programma kijkt, ziet dat alles inderdaad nog mogelijk is. Zo speelt Feyenoord op 22 maart De Klassieker in de Kuip tegen Ajax en mag PSV in april nog op bezoek bij AZ. Maar ook de onderin wordt spannend; voor het eerst degraderen dit jaar twee clubs direct. Sommige voetballiefhebbers zeggen dat degradatiewedstrijden eigenlijk de mooiste zijn. Voor RKC lijkt het doek te vallen, maar wie zien we volgend jaar nog meer terug in de Keuken Kampioen Divisie?

Switch FOX Sports Eredivisie aan via MijnDELTA

Wil je Superzondag en de ontknoping van de Eredivisie live meemaken? We hebben het makkelijk voor je gemaakt. Ga nu naar MijnDELTA en switch FOX Sports Eredivisie aan. Binnen enkele werkdagen is FOX Sport Eredivisie voor jou geactiveerd. Voor maar 7,50 per maand extra mis je nooit meer een doelpunt uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie en de KNVB Beker. Extra fijn: Je bekijkt de wedstrijden net zo makkelijk op je smartphone of tablet. Je kunt je extra pakket maandelijks opzeggen.

Let op: Heb je internet én mobiel van DELTA? Dan ontvang je veel gratis extra’s waaronder een extra zender naar keuze. Met Superzondag voor de boeg, lijkt die keuze vrij simpel!