Kies je webmail
Budget-toppers: Samsung Galaxy A05s en A15, welke wordt het voor jou?

Budget-toppers: Samsung Galaxy A05s en A15, welke wordt het voor jou?

21 maart 2024

Smartphones uit Samsungs A-serie zijn ware budget-toppers. Om je te helpen kiezen, lichten we twee telefoons voor je uit: de Samsung Galaxy A05s en de A15. Ze lijken op elkaar, zijn alle twee erg voordelig, maar verschillen toch een beetje.  

De overeenkomsten: twee budget-toppers 

Zowel de Samsung Galaxy A05s als de A15 is voor de gemiddelde gebruiker een goede telefoons voor weinig geld. Die lage prijs is echt wat ze onderscheidt van de rest. Toch zijn beide telefoons mooi vormgegeven en goed gebouwd, zoals we van Samsung gewend zijn.  

De A05s en de A15 zijn niet zo snel en krachtig als Samsungs topmodellen, maar als je geen fervent gamer bent en niet zoveel tegelijk doet op je telefoon, zul je er meer dan genoeg aan hebben. 

Alle twee de telefoons hebben een vingerafdruksensor om ‘m te ontgrendelen, die prettig aan de zijkant zit. Beide telefoons hebben een grote batterij van 5.000 mAh die het gemakkelijk een dag volhoudt. 

>> Heb je al internet van DELTA? Als je DELTA Mobiel erbij bestelt, ontvang je elke maand 5,- korting op je internetfactuur, gratis dubbele mobiele data, gratis onbeperkt bellen vanaf Mobiel 10 GB en een extra TV-pakket! Lees meer bij DELTA Mobiel 

Samsung Galaxy A05s: voor wie van groot houdt 

De prijs en de schermgrootte zijn wat de A05s onderscheidt. Met 6,7 inch is zijn scherm lekker groot. De beeldresolutie is ook prima. Je moet er een fijnproever voor zijn, maar in vergelijking met de A15 is het beeld wel net iets minder contrastrijk. 

Bestel de Samsung Galaxy A05s bij DELTA Mobiel vanaf 90,-.

Samsung Galaxy A15: prachtig scherm en meer opslag 

De Samsung Galaxy A15 heeft een OLED-scherm waarbij elke pixel individueel wordt verlicht. Een pixel kan ook helemaal uitstaan. Dat betekent dat zwart, echt zwart is, en dat het hele beeld mooi contrastrijk is. Het verschil is klein (8 mm in lengte) maar deze telefoon is iets compacter dan de A05s. Verder heeft de A15 een ultrawide-camera, waardoor er lekker veel op één foto past. En je hebt in vergelijking met de A05s dubbel zoveel opslagruimte, dus genoeg plek om al die mooie foto’s op te slaan.  

De A15 is er in de 4G-versie of als 5G-telefoon,. Met de 5G ben je alvast klaar voor de nieuwste en snelste generatie mobiele netwerken.

Bestel de Samsung Galaxy A15 5G bij DELTA Mobiel voor maar 192,-.  

En de Samsung Galaxy A15 4G voor maar 168,-. 

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.