Kies je webmail
De Google Pixel 7 en 7 Pro: de beste in zijn klasse

De Google Pixel 7 en 7 Pro: de beste in zijn klasse

02 februari 2023

De Pixel-telefoons zijn het beste wat Google te bieden heeft, ze worden al jaren geroemd om de goede software, je ontvangt als eerste de nieuwste Android updates, scherpe prijs en uitzonderlijke prestaties. In dit artikel zoomen we in op de Google Pixel 7, 7 Pro en de 6a.  

Google Pixel 7: camera-topper

De Google Pixel 7 is zo’n telefoon waar alles aan klopt. Het scherm is scherp en van een prettig formaat (6,3 inch). Achter en op het scherm zit een snelle vingerafdrukscanner. Modern design, hoogwaardige materialen en gedurende drie jaar heb je altijd de nieuwste versie van Android. Toch is er één echte uitschieter: de camera met 50MP! Foto’s die je op je Pixel 7 maakt zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Dat zit ‘m in de combinatie van goede lenzen en Google’s slimme fotoverwerkingssoftware. Met name dat laatste maakt de Pixel-telefoons best in class.

Google Pixel 7 Pro: neusje van de zalm

Voor wie net iets meer wil, is er de 7 Pro, het neusje van de zalm. Extra scherp, extra groot scherm (6,7 inch) dat iets om de randen heen buigt. De telefoon heeft een grotere batterij. Daarnaast heeft de 7 Pro een telelens waarmee je goed kunt inzoomen.

 

Google Pixel 6a: veel waar voor je geld

Met de voordelige Google Pixel 6a krijgt je véél waar voor je geld. Hij is lekker licht en compact, en ook op deze telefoon heb je gewoon de nieuwste versie van Android. De achterkant is van plastic in plaats van glas, waardoor de batterij niet draadloos opgeladen kan worden. De telefoon is wat minder krachtig, maar voor de meesten snel genoeg.   Wist je dat de Google Pixel telefoons een magische gum hebben. Zo kun je storende elementen in je foto's verwijderen. Wil je meer informatie en/of de telefoons in het echt zien? Bezoek dan één van onze DELTA winkels.  

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.