iPhone 11

De nieuwe iPhone 11: welke past bij jou?

Hier zijn ze dan, Apple’s nieuwste en beste iPhones: de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Met nieuwe camera’s aan boord en uitgevoerd in nieuwe kleuren, formaten en afwerkingen. En bij DELTA Mobiel hebben we ze al op voorraad! Welke past bij jou? 

iPhone 11: de toegankelijke allrounder

De iPhone 11 is de ideale telefoon voor de meeste mensen. Hij is betaalbaarder dan de 11 Pro’s (zie hieronder), en heeft een geweldige camera. Nieuw dit jaar, is de ultragroothoek­camera, waarmee je méér op je foto krijgt. Een fijne toevoeging. Ook is de camerasoftware verbeterd, waardoor foto’s in moeilijke lichtomstandigheden er toch goed uitzien.

De iPhone 11 is verkrijgbaar in vijf nieuwe kleuren, waaronder (pastel-)geel, -paars, rood, wit en zwart, en heeft een glanzende glazen achterkant. De batterijduur is verbeterd — je telefoon zal het zeker een dag uithouden! — en zoals we van iPhones gewend zijn, is de bouwkwaliteit uitstekend en werkt het ontgrendelen met gezichtsherkenning fijn en snel.

Verschillen met de Pro

Op een paar belangrijke punten verschilt de iPhone 11 van de iPhone 11 Pro. Zo is de iPhone 11 wat groter, en is het scherm van iets lagere kwaliteit (minder scherp, minder diepe zwarttinten). We zeggen bewust ‘iets’, want het zal de meeste mensen niet opvallen.

iPhone 11 Pro en Pro Max: voor de display-aficionado’s

De iPhone 11 Pro is grotendeels een iPhone 11, maar dan wat compacter (5,8 inch), met nóg een extra camera (telelens, waarmee je mensen en objecten van verder weg kunt fotograferen) en een beter scherm. De iPhone 11 Pro heeft namelijk een OLED-display, wat betekent dat elke pixel zelf licht geeft, of juist volledig uit staat bij zwart beeld. Dat zorgt voor mooie, levendige kleuren en diepe zwarten. Ook is het beeld scherper en helderder dan van de iPhone 11.

De iPhone 11 Pro Max heeft hetzelfde scherm als de Pro, maar is met een schermdiagonaal van 6,5 inch een stuk groter dan de andere telefoons. Verder hebben de iPhone 11 Pro en Pro Max dezelfde – uitstekende — kenmerken als de iPhone 11.

Twijfel je?

Nog een paar verschillen dan: het glas op de achterkant van de Pro en Pro Max is mat in plaats van glanzend, zoals bij de iPhone 11. De Pro en Pro Max zijn bovendien verkrijgbaar in een fraaie, goudkleurige uitvoering.

Twijfel je tussen de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro? Kies de Pro als je grote waarde hecht aan het scherm, dol bent op de gouden kleur of gewoon graag een iets compactere telefoon wil. De Pro Max is voor wie het liefst een groot scherm gebruikt.

Natuurlijk kun je ook altijd even binnenlopen in een van onze drie winkels. Daar beantwoorden we graag je vragen, en kunnen we je van een persoonlijk advies voorzien. In de winkel kun je ook direct een van de iPhones bestellen.

Mobiel erbij? Nu 12 maanden 4,- extra korting per maand

Heb je thuis internet van DELTA? Neem dan nu ook mobiel erbij. Nu twaalf maanden 4 euro extra korting. Een abonnement met 1 GB data heb je al vanaf 2,50 euro per maand.