Kies je webmail
DELTA als beste getest door de Consumentenbond

DELTA als beste getest door de Consumentenbond

03 juni 2020

Tijd voor een feestje! DELTA is in het eerste kwartaal van 2020 door de Consumentenbond uitgeroepen als beste provider voor internet, tv en bellen via de kabel. Met een eindoordeel van 8,2 delen staan we op de eerste plaats. Waar we heel trots op zijn: van alle providers zijn onze klanten het meest tevreden.

DELTA als beste provider 

Iedere maand sturen tienduizend mensen hun ervaringen met hun provider naar de Consumentenbond. Bijvoorbeeld over de internetsnelheid, het aantal storingen en de kwaliteit van de klantenservice. Aan het eind van ieder kwartaal zet de Consumentenbond de cijfers op een rij om te kijken welke provider als beste uit de bus komt. Het eerste kwartaal van 2020 staat DELTA op nummer één voor internet, tv en bellen via de kabel.

Hoogste rapportcijfer van alle providers

Uit het onderzoek blijkt dat onze klanten vooral de lage storingspercentages waarderen en tevreden zijn over onze klantenservice. Daar zijn we blij mee, want ook als er iets niet gaat zoals verwacht, vinden we het belangrijk dat onze klanten snel en goed worden geholpen. We kregen van onze klanten een 8,8 als rapportcijfer, het hoogste van alle providers. En daar zijn we trots op. Op naar de volgende eerste plaats!

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.