Deze 5 topfilms zie je in oktober bij Film1

Er zijn weinig dingen fijner dan lekker op de bank te kruipen en een goede film aan te zetten terwijl buiten de eerste herfststorm woedt. De komende maand zal het je in elk geval niet ontbreken aan topamusement. Er staan namelijk een aantal topfilms op het programma bij Film1. Ben je liefhebber van actiefilms of droom je liever weg bij een romantische comedy? Geen zorgen, er is genoeg keuze voor iedereen! Wij zetten de vijf beste films die je in het weekend van 16 oktober tot en met 18 oktober op Film1 ziet op een rij.

Amazing Grace

In 1972 nam Aretha Franklin Amazing Grace, het meest succesvolle gospelalbum allertijden, op in de New Temple Missionary Baptist Church in Los Angeles. Nooit eerder zijn de filmopnames van deze legendarische avonden vertoond aan het publiek. Tot nu.

Te zien op 17 oktober om 20:30 uur op Film1 Premiere kanaal 611

Long Shot

Komedie met Charlize Theron en Seth Rogen waarin de invloedrijke Charlotte een gooi doet naar het presidentschap en tot ieders verbazing haar tegenpool, de onbezonnen journalist Fred, aanneemt als speechwriter.

Te zien op 16 oktober om 20:00 uur op Film1 Family kanaal 613

The Big Short

Terwijl alle banken feestvierden zagen een paar slimme buitenstaanders op Wall Street wat de grote banken, de media en overheid niet zagen: de wereldeconomie stond op instorten. Zij bedachten een plan om ervan te profiteren.

Te zien op 16 oktober om 20:30 uur op Film1 Premiere kanaal 611

12 Years a Slave

De Afro-Amerikaanse Solomon leeft in 1841 als vrij man in het Noorden van de Verenigde Staten, maar wordt gekidnapt en in het Zuiden verkocht als slaaf. Als slaaf wordt hij geconfronteerd met de verschrikkelijke wreedheid van slaveneigenaar Epps. Twaalf jaar lang leeft Solomon in gevangenschap en onderdrukking.

Te zien op 18 oktober om 22:25 uur op Film1 Premiere kanaal 611

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip

Alvin en zijn vrienden zijn bang dat baas Dave zal trouwen met zijn vriendin en zij op straat staan, mét een verschrikkelijke stiefbroer. Ze zullen alles op alles moeten zetten om het aanzoek te dwarsbomen.

Te zien op 18 oktober om 12:40 uur op Film1 Family kanaal 613

Op zoek naar de volledige programmering? Deze vind je in de TV-gids van Film1.

Haal de bioscoop in huis met Film1

Film1 is beschikbaar in het DELTA 120+ pakket of als extra zenderpakket. Kies je voor DELTA Mobiel 12 GB of 30 GB, dan kijk je gratis naar Film1 nadat je mobiele abonnement actief is. Je voegt Film1 eenvoudig toe via MijnDELTA.