Je kind ook een mobieltje? Kies voor een voordelig extra abonnement

Is je kind klaar voor een mobiele telefoon? Met een extra mobiel abonnement kun je hem of haar voordelig laten bellen en internetten. Het handige is dat je daarbij het gebruik en de kosten binnen de perken houdt.

Op een gegeven moment moet je eraan geloven… Je kind wil een eigen telefoon. En eerlijk is eerlijk, het is ook best handig als je hem of haar makkelijk kunt bereiken. Maar wat je niet wilt, is een duur abonnement, laat staan dat je zit te wachten op hoge rekeningen voor bellen en internetten.

Waarom een extra abonnement?

Een extra sim only-abonnement is dan een voordelige oplossing. Zo’n extra abonnement zonder telefoon kun je natuurlijk ook voor je partner of een huisgenoot afsluiten, maar zeker voor een kind dat aan zijn of haar eerste telefoon toe is, kan het erg handig zijn.

Zo’n extra simkaart is voordelig (een oude telefoon heb je misschien nog wel liggen of je koopt een goedkoop toestel). Met de sim kan je kind lekker bellen en eventueel internetten, maar je voorkomt dat het de spuigaten uitloopt. Zo kun je zorgen dat dure servicenummers worden geblokkeerd en dat het niet mogelijk is allerlei dure abonnementen af te sluiten. Via een app heb je altijd inzicht in wat je kind verbruikt. Kortom, een prima kennismaking met mobiel bellen en internetten.

Nieuw: Familievoordeel bij DELTA Mobiel

DELTA Mobiel is supervoordelig als je thuis ook DELTA Internet hebt. Je krijgt dan elke maand extra veel extra’s. Dit geldt voor iedereen op hetzelfde adres. Met familievoordeel ontvang je bovendien nóg meer voordeel. Partners, kinderen of huisgenoten genieten van extra prijsvoordeel van 2,50 euro per maand als zij ook een mobiel abonnement bestellen. Bovendien betaal je geen aansluitkosten van 20,- euro. Je kunt tot vier extra abonnementen bestellen op één adres.

De voordelen van een extra sim only-abonnement voor je kind bij DELTA Mobiel:

  • Limiet buitenbundel kosten: je kunt ervoor zorgen dat je kind geen kosten buiten de bundel maakt. De limiet staat standaard ingesteld op 50 euro, maar via de klantenservice pas je die naar jouw wensen aan. Als je de limiet bijvoorbeeld op 0 euro instelt, kan je kind geen kosten buiten de bundel maken en betaal je alleen de abonnementskosten.
  • Inzicht verbruik: je hebt inzicht in wat je kind verbruikt via de mobiele app. Daar zie je alle abonnementen op je naam.
  • Alleen belminuten: je kunt kiezen uit een abonnement met alleen belminuten of met minuten plus internet (120 minuten + 25 sms’jes of 1 GB + 120 belminuten + 25 sms’jes).
  • Uitschakelen betaalde servicenummers: via de app kan je uitzetten dat er gebeld kan worden naar betaalde servicenummers zoals 0909 en 0906 en bellen naar het buitenland. Via de instellingen op je mobiele app kun je dit aanpassen.
  • Apart factuur: de factuur van het extra abonnement is apart inzichtelijk.

Familievoordeel met DELTA Mobiel

Met familievoordeel kunnen partners, kinderen of huisgenoten voordelig bellen en internetten. Bovendien genieten zij van extra prijsvoordeel als zij ook een mobiel abonnement bestellen. Je sluit het extra abonnement gemakkelijk online af. Of gebruik de mobiele app.