Kies je webmail
Dit zijn de films en series om deze zomer te verslinden

Dit zijn de films en series om deze zomer te verslinden

28 juli 2023

De zomer is begonnen en dat betekent niet alleen genieten van lekker weer, barbecueën en een dagje naar het strand. Maar óók tijd om languit op de bank de nieuwste series en films te kijken op die ene regenachtige zomerdag. Wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet. Bingen maar!

 

B&B Vol Liefde (RTL 4)

In B&B Vol Liefde beginnen Nederlandse single B&B-eigenaren aan het liefdesavontuur van hun leven. Vinden zij hun nieuwe liefde? Vanaf 10 juli is het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde elke werkdag, 7 weken lang, te volgen om 20:30 op RTL 4.

Gratie: het ware verhaal achter Frank Masmeijer (Viaplay)

Ontdek het verhaal van Frank Masmeijer in de aangrijpende film "Gratie: Het ware verhaal". Vanaf 17 juni exclusief te streamen op Viaplay. Regisseur Roy Dames werpt een kritische blik op Masmeijer, die in 2014 gearresteerd werd wegens drugshandel. Dames verkent de duistere weg naar criminaliteit en tracht de vraag te beantwoorden: waar is het misgegaan met deze voormalige presentator?

Masterclass (Viaplay)

Spelers uit de Premier League vertellen hun inzichten en leggen de technieken en skills uit die hun handelsmerk zijn geworden. Inmiddels hebben al 17 spelers uit de Premier League hun verhaal vertelt, waaronder Christian Erikson, Reece James en Jordan Pickford.

Zomergasten (NPO 2)

In Zomergasten bespreekt een wisselende presentator de ideale tv-avond van een gast-BN'er. Thomas Hertog, Hoyte van Hoytema, Khadija Arib, Bibi Dumon Tak, Kamagurka en Alida Dors zijn dit jaar te gast. Van 23 juli t/m 27 augustus 2023 is VPRO Zomergasten elke zondagavond te zien op NPO 2.

James Bond (Film 1)

Meer zin in een klassieker? Op Film 1 zijn verschillende James Bond films beschikbaar, waaronder Diamonds Are Forever, Live and Let Die en Man With The Golden Gun. 

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.