Dit zijn de leukste techcadeaus voor de feestdagen

Met de intocht van Sinterklaas is het feestdagenseizoen officieel geopend. Tijd dus voor gezelligheid met de familie en het uitwisselen van cadeaus. Heb je nog geen verlanglijstjes binnen en kan je wel wat inspiratie gebruiken? We geven je de leukste techtips voor het hele gezin!

Op tijd van start met goede voornemens

Dat je van thuiswerken en bankhangen niet echt fitter wordt, weten we allemaal. In veel gezinnen zijn er de afgelopen jaren dan ook flink wat coronakilo’s bijgekomen. En met weken vol chocoladeletters en kerststollen in aantocht, is voorkomen beter dan genezen. Geef je ouders daarom een sportief techcadeau, zoals een sporthorloge of een houder om je smartphone als fietscomputer te gebruiken. Je kan immers niet vroeg genoeg met je goede voornemens beginnen! 

Benieuwd naar de beste gratis fietscomputer-apps? Die check je hier.

Nooit meer je spullen kwijt

Heb jij ook een broer of zus die altijd alles kwijt is? Dat kan behoorlijk irritant zijn, en met name voor diegene zelf. Je zal het namelijk altijd zien: je bent je portemonnee of sleutels vooral kwijt als het helemaal niet uitkomt. Het ideale techcadeau voor de sloddervossen van het gezin? Een bluetooth-tracker! Met deze eenvoudige apparaatjes vind je je spullen zo weer terug: zelfs als je ze onderweg bent verloren.

Meer over bluetooth-trackers lees je in deze blog.

Digitaal op bezoek bij opa en oma

Voor veel opa’s en oma’s zijn de afgelopen jaren erg lastig geweest. Door de coronamaatregelen was het vaak lastig om kinderen en kleinkinderen te bezoeken. Ook dit jaar is het weer onzeker hoeveel bezoek er tijdens de feestdagen mogelijk is. En al is het natuurlijk niet hetzelfde als elkaar in levenden lijve zien, met een tablet geef je je opa en oma wel een perfect cadeau om makkelijker contact te onderhouden. 

Tips om sociaal contact te houden in quarantainetijd lees je hier.

Speakers voor de huis-DJ

Samen muziek luisteren is nog leuker dan in je eentje. Heb jij iemand die gek is op muziek maar dan vooral via de eigen koptelefoon? Geef een draadloze speaker cadeau en promoveer diegene tot huis-DJ! Zo hebben jullie tijdens de feestdagen door het hele huis muzikale gezelligheid. Ideaal voor bij het uitgebreid samen koken of voor de meezingers op kerstavond. Een goede kleine speaker voor een mooie prijs is de JBL Go 3, die onlangs als beste uit de test van de Consumentenbond kwam.

Stap je tijdens Black Friday over op DELTA Mobiel? Dan krijgen je deze speaker als cadeau bij je abonnement!

Bellen via het meest bekroonde mobiele netwerk

Met DELTA Mobiel maak je gebruik van het mobiele netwerk van T-Mobile, het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland. Bovendien profiteer je elke maand van extra voordelen zolang je internet en mobiel hebt.