Kies je webmail
Doe mee met onze winactie en ga naar Kerstcircus Ahoy!

Doe mee met onze winactie en ga naar Kerstcircus Ahoy!

15 december 2023

Knallend het jaar uit met DELTA: we geven twee keer vijf kaartjes weg voor het Kerstcircus Ahoy! Dat is het grootste en oudste kerstcircus van Nederland, met top circusacts van over heel de wereld. Op 30 december kan jij dit spektakel van dichtbij meemaken, samen met je hele gezin of vriendengroep.

Het Kerstcircus Ahoy is al meer dan vijftig jaar een geliefd familie-evenement. Elk jaar komen top circusacts van over heel de wereld naar Rotterdam: illusionisten, acrobaten, BMX’ers, clowns en nog veel meer. De artiesten worden live begeleid door een orkest, wat het Kerstcircus extra speciaal maakt.

Op 30 december kan jij dit spektakel van dichtbij meemaken, samen met je hele gezin of vriendengroep. DELTA verloot twee keer vijf kaartjes voor de middagvoorstelling.

Trekking is geweest

Wil je zeker zijn van een kaartje voor het Kerstcircus Ahoy? Bestel dan hier je kaartje met 20% korting, voer bij 'Kortingsactie' 'KERST-DELTA' in!

 

 

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.