Kies je webmail
Drie budget-toppers in de aanbieding: de Samsung Galaxy A15, A35 en A55

Drie budget-toppers in de aanbieding: de Samsung Galaxy A15, A35 en A55

15 april 2024

Toe aan een nieuwe telefoon? Bij DELTA Mobiel hebben we nu speciaal voor onze internetklanten deze drie mid-range toppers in de aanbieding: de Samsung Galaxy A15, A35 en A55. Stuk voor stuk fraai ontworpen en met een goed scherm. Bekijk welke het beste bij jou past. 

Samsung Galaxy A15: de batterijtopper met supercamera’s en -scherm 

De A15 is het voordeligst van de drie. Deze smartphone heeft een fantastische prijs-kwaliteitverhouding voor iedereen die hem vooral gebruikt voor de meest voorkomende bezigheden zoals appen, mailen, browsen en het spelen van bijvoorbeeld een woordspelletje. En op het uitstekende 6,5 inch Full HD-scherm zie je levendige kleuren en veel details. De batterij is wat de A15 helemaal geweldig maakt: die houdt het tot wel twee volle dagen vol! 

Bestel de Samsung Galaxy A15 bij DELTA Mobiel. Van 199,-, nu in combinatie met een abonnement voor slechts 168,-.

Samsung Galaxy A35 5G: betere foto’s op groter scherm 

De Samsung Galaxy A35 is een behoorlijk complete smartphone. Hij heeft een prachtig scherm, een grote accu en voelt lekker stevig aan. De A35 is wat krachtiger en sneller dan de A15 en onderscheidt zich in fotografiemogelijkheden. Naast een prima reguliere camera voor en achter, heeft de A35 ook nog een groothoeklens, waarmee je lekker veel in één beeld vastlegt. 

De A35 is een 5G-telefoon, wat betekent dat-ie verbindt met de nieuwste en snelste generatie mobiele netwerken. 

Bestel de Samsung Galaxy A35 5G (donkerblauw) bij DELTA Mobiel. Van 379,-, nu in combinatie met een abonnement voor slechts 336,-. 

Samsung Galaxy A55 5G: voor het zwaardere werk 

Wie net wat meer vraagt van zijn telefoon, is beter af met de A55. De processor geeft betere prestaties en kan daarmee zware taken en games prima aan. Ook belooft Samsung met de A55 betere foto’s in het donker, en worden video’s opgenomen in 4K. Ondanks alle extra’s gaat de batterij een volle dag mee. De A55 heeft als enige van deze drie modellen een metalen frame, dat luxer aanvoelt en oogt. En ook niet onbelangrijk: de A55 is bij ons verkrijgbaar in een mooie, donkerblauwe kleur. 

Bestel de Samsung Galaxy A55 5G (donkerblauw) bij DELTA Mobiel. Van 479,-, nu in combinatie met een abonnement voor slechts 408,-. 

Welke telefoon past het beste bij jou? Laat deze aanbiedingen niet aan je voorbij gaan en profiteer van nog meer voordeel en extra’s!  

Heb je al internet van DELTA? Als je DELTA Mobiel erbij bestelt, ontvang je elke maand 5,- korting op je internetfactuur, gratis dubbele mobiele data, gratis onbeperkt bellen vanaf Mobiel 10 GB en een extra TV-pakket met daarin o.a. ESPN Compleet t.w.v. 12,- p/mnd!  

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.