Ga los in je woonkamer: volg ADE live en gratis op SLAM! TV

Deze maand draaien de beste dj’s van de wereld op het Amsterdam Dance Festival. DELTA-klanten die daar niet voor naar Amsterdam afreizen, kunnen hun shows toch live én gratis volgen op SLAM! TV.

Op 17 tot en met 21 oktober staat onze hoofdstad in het teken van het . ’s Werelds beste dj’s en muziekproducenten vliegen elk jaar speciaal voor dit festival naar Amsterdam om daar waanzinnige shows te draaien. Haast op elke straathoek is wel een feestje aan de gang.

75 uur MixMarathon XXL

Alle klanten van DELTA kunnen de beste shows live meemaken, gewoon vanuit de woonkamer. zendt namelijk een speciale programmering uit rond het Amsterdam Dance Event: de MixMarathon XXL.

Maar liefst 75 uur lang worden in dit programma de sets uitgezonden van onder andere Armin van Buuren, Don Diablo, San Holo, Lucas & Steve, W&W en Oliver Heldens — stuk voor stuk Nederlandse dance-grootheden. De volledige line-up wordt nog bekend gemaakt op slam.nl.

Daarnaast zullen meer dan vijftig artiesten muziek draaien in een speciale SLAM!-studio op locatie, en worden er in de uitzending veel tickets weggeven voor ADE-feesten.

DELTA Pluspakket

Normaal gesproken zit SLAM! TV in het pluspakket. Dit pakket is deze week (tot 21 oktober) gratis te zien voor DELTA-klanten met een smartcard of via interactieve tv.

Sluit je tv aan op je speakers, stem af op het tijdelijk gratis toegankelijke SLAM! TV en geniet van de beste dancemuziek die de wereld te bieden heeft. Veel plezier!