Kies je webmail
Ga maximaal met het snelste glasvezelinternet

Ga maximaal met het snelste glasvezelinternet

26 januari 2024

DELTA heeft iets nieuws: Unlimited Glasvezel. Hiermee ga je maximaal met het snelste glasvezelinternet van DELTA. Onze glasvezelexperts zorgen ervoor dat je via de nieuwste technieken en de best geteste apparatuur altijd de maximale internetsnelheid krijgt via ons snelste netwerk van Nederland. Op dit moment is dat 8 Gig up- en downloadsnelheid. Zodra onze experts een hogere snelheid kunnen leveren via ons XGS-PON netwerk, ga je hier met dit abonnement direct in mee. Daarnaast introduceren we 5G Unlimited Mobiel. Hiermee ga je ook buitenshuis maximaal via één van de beste netwerken met landelijke 5G dekking in Nederland. Zo ben je thuis en onderweg ongelimiteerd online en combineer je nu ook mobiel met het snelste glasvezelinternet.

Het snelste netwerk van Nederland
Al jaren investeert DELTA in een snel en stabiel netwerk. Als één van de eerste internetproviders in Nederland maakten we gigabitinternet (1 Gig Glasvezel) beschikbaar. Inmiddels hebben ruim 1,6 miljoen huishoudens verspreid door heel Nederland toegang tot ons supersnelle netwerk. Ons netwerk biedt de nieuwste generatie glasvezel met XGS-PON technologie.
Uit jaarlijks onderzoek van nPerf naar internetsnelheden blijkt dat het netwerk van DELTA de hoogste internetsnelheden biedt en ‘de leiding neemt in de Nederlandse markt op het gebied van (vast) internet’.  Op zowel downloadsnelheid, uploadsnelheid als latency (vertraging) komt het netwerk van DELTA als beste uit de tests en laat het de andere internetproviders in Nederland achter zich. *.

* bron: nPerf Barometer of fixed Internet connections, The Netherlands, H2 2022 – H1 2023

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.