Geniet vanaf nu van Formule 1, films en series met Viaplay bij DELTA

Het nieuwe Formule 1-seizoen, voetbal uit Bundesliga, de Engelse Premier League (vanaf augustus 2022) en veel meer sporten bekijk je vanaf nu met Viaplay bij DELTA. Naast sport biedt Viaplay nog veel meer: tal van internationale films, Scandinavische dramaseries en kinderprogramma’s. Voor jong en oud; voor ieder wat wils.

Lees hieronder hoe je Viaplay bij DELTA bestelt en installeert voor deze ultieme kijkervaring.

Speciaal introductieaanbod voor internetklanten van DELTA

Ben je al internetklant van DELTA, dan hebben we een speciaal introductieaanbod voor jou. Je ontvangt maandelijks 1 euro korting op de standaardprijs van Viaplay bij DELTA. Hierdoor betaal je in de introductieperiode tot 1 augustus 2022 slechts 8,99 euro en daarna 12,99 euro per maand.

Heb je nog geen internet van DELTA? Doe de postcodecheck en bestel dan snel ons Flexpakket en ontvang dan ook de korting op het Viaplay abonnement.

Hoe bestel ik Viaplay?

Viaplay bestel je via MijnDELTA. Activeer jouw account door de stappen te doorlopen in de mail die je ontvangt na je bestelling. Download vervolgens de Viaplay-app in de app store van jouw apparaat. Open de app en log in.

Hoe werkt de app van Viaplay?

Met de app van Viaplay kan je op verschillende apparaten kijken: jouw mobiele telefoon, tablet of heel eenvoudig op de tv via een apparaatje als Chromecast of Apple TV. Hieronder leggen we uit hoe je Viaplay op je tv kunt kijken.

Viaplay op jouw tv bekijken

Op sommige moderne smart-tv’s is Viaplay al te vinden. Je hebt dan alleen een afstandsbediening nodig. Heb je geen moderne smart-tv, dan kijk je eenvoudig via Google Chromecast, Apple TV of een ander streamingapparaat in combinatie met je smartphone of tablet. Zo doe je dat:

  1. Zorg dat jouw smartphone of tablet en Chromecast of Apple TV zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk.
  2. Druk op de afstandsbediening van de tv op de knop Source/AV/Input (de naam van de knop verschilt per toestel).
  3. Open de Viaplay-app op jouw smartphone of tablet.
  4. Druk op het Chromecast-icoon (rechtsboven in de menubalk) of AirPlay-icoon (rechtsonder in de menubalk) om het beeld naar je tv te streamen.

Speciaal voor klanten die via DELTA een abonnement op Viaplay hebben, zijn formule 1-wedstrijden in het weekend op zaterdag en zondag ook tijdelijk te zien via tv-kanaal 200.

We wensen je veel kijkplezier!