Kies je webmail
Glasvezel en meer: 3 tips om de allersnelste verbinding optimaal te benutten

Glasvezel en meer: 3 tips om de allersnelste verbinding optimaal te benutten

17 maart 2023

Glasvezelinternet: super snel en stabiel. Hierbij 3 tips zodat jij optimaal kunt genieten van glasvezelinternet.

Tip 1: Ga 4K streamen voor een optimale thuisbioscoop ervaring

Stream jouw favoriete films en series in 4K. Met onder andere Amazone Prime video, Netflix en Disney Plus beleef jij de ultieme video ervaring, dankzij de mogelijkheid om 4K te streamen. Een film kijken zonder haperingen, onderbrekingen en in extreem hoge kwaliteit. Vaak kun je via de apps makkelijk filteren op 4K.

4k streamen

Tip 2: Kijk live alle sport sensaties

Het Nederlands elftal, NOS op zondag: veel sporten en wedstrijden zijn op TV te bekijken. Maar de échte sportsensaties zijn live te zien op streamingdiensten zoals ViaPlay. Daar heb je een abonnement voor nodig, maar daarna heb je onbeperkt toegang hebt tot onder andere alle wedstrijden van de Premier League, Bundesliga en internationaal voetbal, Formule 1 en darten. Met glasvezelinternet ben je klaar om optimaal te genieten van alle streamingdiensten zonder haperingen. 

 

Tip 3: Maak een ultieme thuiswerkplek met voldoende mesh-wifi punten

Thuiswerken: het nieuwe normaal - mits je een goede verbinding hebt natuurlijk. Maak van jouw thuiskantoor de ultieme werkplek met behulp van glasvezelinternet. Werken er meer mensen thuis of zit je op zolder? Dat is geen probleem! Met voldoende mesh-wifi punten heb jij overal in huis stabiel internet en zal elke Zoom meeting zonder haperingen verlopen. 

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.