Steve Leonard
Animal Planet

Haal de wildernis in huis met zender van de maand Animal Planet

Natuur- en dierenliefhebbers opgelet: Animal Planet is de hele maand mei zender van de maand bij DELTA. Op kanaal 12 zap je vanaf vandaag dus rechtstreeks de wildernis in, en geniet je van de allerleukste programma’s over dieren, de natuur en het ruige buitenleven. Wij tippen je hier alvast over de leukste programma’s die je als dierenvriend niet mag missen. Uitgezapt? Doe dan mee met de prijsvraag en win een gloednieuwe tablet.

Lone Star Law

In Lone Star Law zie je hoe Mack, Brandon, Ellis en andere Texaanse jachtopzieners dier en mens beschermen in de staat Texas. De Lone Star State is groot, met maar liefst 650.000 vierkante kilometer vol woestijnen, meren, bossen, steden en kustlijn waarin 6.000 verschillende dieren en 27 miljoen mensen leven. De stoere Texas Game Wardens pakken stropers aan, redden angstaanjagende alligators uit achtertuinen en bieden hulp aan slachtoffers van overstromingen. Belangrijk werk dus, waarin het gevaar altijd op de loer ligt. Gelukkig zijn de jachtopzieners uit Lone Star Law op alles voorbereid.

Donderdag 2 mei, 18.15 uur.

Evan Goes Wild

Dierenarts Evan Antin reist in Evan Goes Wild de hele wereld over om de meest exotische dieren van dichtbij te zien, en met zijn medische kennis dieren in nood te helpen. Ga mee op avontuur en kijk hoe Evan voor de kust van Tahiti zwemt met bultruggen, wilde lama’s op Machu Picchu aait, en baby’s van een overleden beermarter op het nippertje redt. Ideale televisie om met je kat op schoot te kijken dus.

Vrijdag 10 mei, 18.15 uur.

Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Dierenarts Jeff Young uit Denver, Colorado heeft het druk. Samen met veertig medewerkers behandelt hij jaarlijks tienduizenden dieren met allerlei aandoeningen en verwondingen. Geen dag is hetzelfde: op het ene moment moet Jeff een hond helpen die een speen heeft ingeslikt, om een paar uur later op een fokkerij een kameel te castreren. Dat is nog eens een werkdag.

Vrijdag 31 mei, 19.10 uur

Ontdek het dier in jezelf en win een tablet

Draag jij de kuif van een kaketoe of heb je toch de ogen van een tijger? Ruil de buis in voor de spiegel en kom erachter op welk dier jij het meeste lijkt. De inzender van het origineelste, grappigste en / of verrassendste antwoord heeft binnenkort een tablet op zijn of haar schoot.

Meedoen is simpel: mail voor 1 juni 2019 je antwoord met foto naar [email protected] onder vermelding van Animal Planet. Vergeet niet je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden.

De kleine lettertjes

Deelname is gratis en alleen mogelijk door digitale kijkers van DELTA. Per huisadres kan slechts één keer worden deelgenomen en de prijswinnaar(s) krijgen uiterlijk 19 juni 2019 persoonlijk bericht. De prijs is niet inwisselbaar tegen een financiële vergoeding en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Animal Planet na deze maand ook blijven ontvangen? Kies van voor het Pluspakket.