Horse & Country TV: Zender van de Maand

Kan jij geen genoeg krijgen van alles wat draait rondom paardensport en lifestyle? Dan is Horse & Country TV iets voor jou. De zender biedt urenlang vermaak met internationale programma’s over de mooiste disciplines in de paardensport zoals springen, dressuur, eventing en mennen. Je kijkt heel januari gratis naar Horse & Country TV op kanaal 25.

Kijkje achter de (stal)deuren

De nadruk van de programma’s ligt op live verslaggevingen van ’s werelds grootste en belangrijkste evenementen. Benieuwd naar een kijkje achter de (stal)deuren? De reality shows geven een unieke informatie over allerlei trainingsmethoden bloot en je komt erachter hoe de levens van de grootste idolen uit de paardenwereld eruit zien.

Hoogtepunten januari

Nacho Figueras & Nacho Ramos: Barn Talk | op 8 januari 2021 om 20:30 uur
In de documentaire over de Argentijnse polospeler Ignacio Figueras krijg je als kijker een uniek kijkje in zijn leven en bespreekt Architect Juan Ignacio Ramos met Figueras zijn gouden sportcarrière. De documentaire is zowel voor de amateur als de professional leuk en leerzaam om te zien!

In The Frame | vanaf 23 januari 2021 om 21:00 uur
Voormalig eventing ruiter en presentatrice Alice Plunkett blikt terug op de carrières van legendarische ruiters. Je wordt meegenomen in de reis naar de top van de paardensport.

TRT Live Worldwide by Tristan Tucker | op 21 januari 2021 om 21:00 uur
Tijdens het wereldwijde TRT-event zal Tristan zijn bekende TRT-methode demonstreren bij diverse paarden met allerlei gedragsproblemen. Hij wordt hierbij ondersteunt door Jessica von Bredow-Werndl en Warwick Schiller. Het event is geschikt voor iedere discipline en de waardevolle tips kan je gemakkelijk toepassen in je eigen training.

Natuurlijk valt er buiten deze highlights nog tal van andere programma’s te zien waar voor iedere paardenliefhebber wel wat leuks tussen zit!

Kanaal 25

Je vindt Horse & Country TV op kanaal 25. Wil je ook na januari blijven genieten van het beste uit de paardensportwereld? Kies dan voor het 90+ pakket of het 120+ pakket.