Kies je webmail

Kijk de F1® Dutch Grand Prix met Viaplay bij DELTA

30 augustus 2022

De Formule 1® doet dit weekend Nederland aan. Gaat Verstappen op het mooie circuit in Zandvoort weer de strijd met de Ferrari’s aan? Kijk de Grand Prix van Nederland en alle andere races van 2022 live op Viaplay bij DELTA. In een enerverend seizoen waaraan maar liefst vier wereldkampioenen meedoen, onder wie de Nederlander Max Verstappen, trekt de Formule 1® dit weekend weer naar Nederland. Vorig jaar won Verstappen in Zandvoort, in de oranje rook en onder luid gejuich vanuit de duinen. Dit jaar vecht de Red Bull-rijder vaak wiel aan wiel met de Ferrari’s:

Mooie gevechten op de baan

Ook al is Verstappen hard op weg om zijn tweede wereldtitel te pakken, in Charles Leclerc en Carlos Sainz heeft hij geduchte concurrenten. In de laatste race voor de zomerstop in Hongarije mengden ook de beide Mercedes-coureurs zich weer vooraan in de strijd, onder wie zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton, met wie Verstappen vorig jaar in de laatste ronde van de laatste race het kampioenschap uitvocht. Ook verderop in het veld is volop actie. Aston Martin-coureurs Lance Stroll en Sebastian Vettel hebben tot nu toe de meeste inhaalacties op hun naam staan. Verstappens oud-teamgenoot Alexander Albon (nu bij Williams) vinden we ook terug op dat lijstje.

Spektakel op Zandvoort

De Nederlandse Grand Prix belooft weer een spektakel te worden. Het Zandvoortse circuit is in 2019 en 2020 verbouwd (bredere bochten en bochten met een verkanting, ‘kombochten’) om meer inhaalmogelijkheden te creëren. Hoe een rondje over het vernieuwde circuit van Zandvoort eruit ziet, zie je in dit onboard-filmpje van Verstappens poleposition-ronde in 2021.

Live Grand Prix Nederland kijken met Viaplay

De Grand Prix van Nederland van 2022 kijk je live op Viaplay bij DELTA. Zoals elk raceweekend worden naast de race ook de vrije trainingen op vrijdag en de zaterdagse kwalificatie live uitgezonden. Presentator Amber Brantsen maakt samen met vaste analisten en oud-F1-coureurs Giedo van der Garde en Christijan Albers uitgebreide voor- en nabeschouwingen. Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk voorzien de race van live commentaar. Na Zandvoort staan er nog zeven races op de kalender. Van dit Formule 1®-seizoen wil je niets missen!

Verstappen - Lion Unleashed

Wil je nog meer F1® zien? Bekijk dan Verstappen - Lion Unleashed. Exclusief te zien bij Viaplay. Max Verstappen, zijn vader Jos en manager Raymond kijken terug op het zinderende Formule 1®-seizoen van 2021 waarin Max wereldkampioen werd. Hieronder de trailer. [video width="1920" height="1080" mp4="https://www.delta.nl/nieuws/wp-content/uploads/2022/08/12788_Verstappen_16x9_15s_NL2.mp4"][/video]  

Nieuwe én bestaande internetklanten van DELTA kunnen zich extra voordelig op Viaplay abonneren. In combinatie met DELTA Internet krijg je elke maand 1 euro korting op de standaardprijs. Je betaalt dan voor Viaplay geen 13,99 per maand maar 12,99. Een abonnement afsluiten gaat heel eenvoudig op MijnDELTA en is maandelijks opzegbaar.

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.