Ben jij klaar voor de beste games van november

Deze maand belooft een topmaand te worden voor nieuwe games. Blockbusters, langverwachte releases en old school games in een nieuw grafisch jasje. Check trouwens ook hoe jouw online situatie is. Niets is zo frustrerend als een trage of haperende verbinding, terwijl jij gewoon lekker wilt gamen. Maar eerst naar onze top vijf voor de maand november.

Spyro Reignited Trilogy

Release: 13 november – PS4 en Xbox One

Spyro the Dragon is terug! Deze keer ook op Xbox One. Een release met een hoog nostalgisch tintje, want de Trilogy is gebaseerd op de drie beste Spyro the Dragon games ooit. Wat opvalt, is de grafische vooruitgang. Zonder de oorspronkelijk sfeer te verliezen. Vele uren speelplezier met het paarse draakje. De hoeveelheid game-materiaal is gigantisch.

Hitman Season 2

Release: 14 november – PS4, Xbox One en PC

Hitman 2 is het nieuwste deel in de populaire Hitman-serie. Met Agent 47 als de vertrouwde huurmoordenaar. De game gaat verder waar de in 2016 uitgebrachte Hitman stopte. Missies over de hele wereld, nieuwe tools om doelwitten uit te schakelen. Agent 47 is klaar voor nieuwe avonturen!

Fall out 76

Release: 14 november – PS4, Xbox One en PC

De blockbuster van deze maand! En terecht, de Fall Out 76 trailers zijn veelbelovend. Overleven in een nucleaire wildernis na de Grote Oorlog van 2077. Jouw taak is het herbouwen van het verwoeste Amerika. Fall Out 76 belooft vooral groots te worden met een speelveld vier keer groter dan voorganger Fall Out 4. Voor het eerst volledig online en te spelen met meerdere spelers.

Battlefield V

Release: 20 november – PS4, Xbox One en PC

De becijfering van games is vaak verwarrend. Battlefield V is niet anders, met Romeinse becijfering in plaats van een numerieke 5. In dit vijfde deel is het slagveld wederom de Tweede Wereldoorlog. Je kan kiezen uit verschillende militaire operaties met namen als Grand Operations, Conquest en Royale. Online oorlogsvoering voor tactische gamers.

Darksiders III

Release: 27 november – PS4, Xbox One en PC

Darksider-fans hebben vijf donkere jaren moeten wachten op Darksiders III. Eindelijk is hier het vervolg. Darksiders III vindt plaats in dezelfde tijd als Darksiders II, maar kan los gespeeld worden. In Darksiders III draait het om Fury, wiens opdracht het is de zeven dodelijke zonden te verslaan. Darksider-games zijn gebaseerd op het bijbelse verhaal van de vier apocalyptische paardenmannen.

Zorgeloos gamen?

Met DELTA haal je het snelste internet van Zeeland in huis, zodat je zorgeloos kunt gamen. Kies wel voor een internetpakket dat past bij het aantal gebruikers. Weet ook dat de downloadsnelheid bij gamen belangrijker is dan de uploadsnelheid. Bij voorkeur minimaal 100 Mbps. Daarmee haal je het spel snel binnen.

En met een hoge pingsnelheid, word je niet verrast tijdens het spel. De ping, ideaal tussen 0 en 15 milliseconde, geeft aan hoe snel de data wordt uitgewisseld tussen jou en de server. Door een hoge ping kan jouw spel achterlopen op dat van andere gamers. Dat wil je natuurlijk niet hebben. Wist je dat je via onze site makkelijk je ping en downloadsnelheid kunt testen?