Kies je webmail
Laat je omverblazen door Unlimited Mobiel van DELTA

Laat je omverblazen door Unlimited Mobiel van DELTA

31 juli 2023

Laat je omverblazen door de oneindige mogelijkheden: films kijken, foto’s en video’s delen, muziek luisteren, social media checken, gamen en meer. Overal en altijd online wanneer je maar wilt. Speciaal voor klanten van DELTA internet met korting te bestellen voor slechts 27,50 euro per maand.


Wil jij ook alles uit je online leven halen? Live-tv streamen, onderweg in de trein een Netflix-serie kijken, afspeellijsten opzetten in Apple Music…met het nieuwe DELTA Unlimited Mobiel-abonnement maak je je nooit meer zorgen over hoeveel data je verbruikt. Je databundel is grenzeloos, en ook bellen is onbeperkt.

 

DELTA Unlimited Mobiel met kortingen en extra’s

Ben je al klant van DELTA Internet? Dan hebben we verschillende kortingen en extra’s voor je. Ontvang elke maand 5 euro korting op je internetfactuur, gratis Film 1 én een gratis extra tv-pakket met o.a. ESPN Compleet, BBC Entertainment en Nick Jr.

Voor jou kost DELTA Unlimited Mobiel geen 35,- maar slechts 27,50 euro per maand. Heb je al DELTA Mobiel? Dan profiteer je van Familievoordeel en betaal je maar 25,-. Hier zit je maandelijkse korting op je internetfactuur al in én een tijdelijke introductiekorting. Ook is het aansluiten (t.w.v. 25,-)  nu gratis. 

 

Overal en altijd online, ook in het buitenland

Met Unlimited ben je overal en altijd online, dus ook in het buitenland. Blijf je binnen de EU, dan kun je zorgeloos al je vakantiefoto’s en -video’s delen met je vrienden, alle muziek en podcasts luisteren die je maar wil en ook een film of tv-programma streamen. Aan het buitenlands verbruik zit wel een limiet maar die is erg ruim: binnen de EU kun je met Unlimited tot 25 GB per maand verbruiken, daarna betaal je het buiten bundel-tarief.

 

Buiten de EU (buiten ‘zone 1’) geldt je bundel niet. Voor bellen, sms’en en internetten betaal je het buiten bundel-tarief.

Binnen Nederland is het Unlimited-abonnement echt onbeperkt. Om te voorkomen dat het netwerk overbelast wordt en er overlast ontstaat voor andere gebruikers, gaan we er wel van uit dat het op een normale en redelijke wijze wordt gebruikt (zie ‘voorwaarden redelijk gebruik’).

 

DELTA Unlimited Mobiel bestellen

Wil je ook omvergeblazen worden door de vele mogelijkheden online?

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.