Lachen doe je bij Comedy Central Extra

Houd je wel van een goede grap? Dan kun je deze maand je hart ophalen. Comedy Central Extra is in mei zender van de maand bij DELTA (kanaal 25). Het premium comedykanaal biedt exclusieve content voor de echte comedyfan. Naast de welbekende The Daily Show biedt de zender ook de heilige graal van comedy: stand-up, sitcom en animatieseries voor volwassenen. 

Neem het laatste nieuws door met een scherp randje tijdens The Daily Show, geniet van de bizarre avonturen van Cartman, Kenny, Kyle en Stan in South Park, of lach mee over de onstuimige Mickey die van de ene op de andere dag verantwoordelijkheid wordt voor drie ontzettend verwende koters die ze wanhopig in het gareel probeert te houden. 

The Mick – zondag 21:30

De rokende, zuipende Mickey wordt door haar zus voor de zoveelste keer in het diepe gegooid wanneer zusterlief en haar man door de FBI worden opgepakt. Mackenzie moet van haar gearresteerde zus op haar drie kinderen passen met de belofte dat ze Mackenzie financieel uit de spagaat zal halen.

Mackenzie heeft nu de verantwoordelijkheid over drie ontzettend verwende koters die ze wanhopig in het gareel probeert te houden. Met haar nogal onorthodoxe opvoedmethodes die vaak verdovende middelen en geweld met zich meebrengen probeert ze zichzelf financieel te redden.

The Daily Show – dinsdag t/m vrijdag 19:00

Met een scherp randje brengt The Daily Show iedere werkdag de laatste headlines. Een flinke dosis humor en interessante interviews zorgen ervoor dat het nieuws in een satirisch jasje wordt gestoken. Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Hij wordt bijgestaan door verschillende verslaggevers en correspondenten die een eigen humoristische kijk hebben op het nieuws.

South Park – maandag t/m vrijdag 18:15

‘South Park’ is een immens succesvolle animatieserie die al sinds 1997 een hit is. In de serie over de vier basisschool jongens Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman en Kenny McCormick in het fictieve bergdorpje South Park wordt geen enkel taboe geschuwd. Dat de 8-jarige jongetjes er een behoorlijk onbeschaafd taalgebruik op na houden is nog het minst schokkende van ‘South Park’: alles en iedereen wordt op de hak genomen! 

Zender van de maand mei op kanaal 25

Je vindt de zender van de maand op kanaal 25. Wil je Comedy Central Extra ook na mei blijven kijken? Kies dan voor het 90+ pakket (kanaal 260).