Kies je webmail
Lekker zappen met de nieuwe DELTA TV App

Lekker zappen met de nieuwe DELTA TV App

02 mei 2019

Heb je interactieve tv van DELTA? Grote kans dat je gebruikmaakt van de DELTA TV App. Of je nou in de woonkamer, slaapkamer of op de camping zit: met de app kun je overal in de Europese Unie je favoriete tv-programma’s kijken. Zelfs als ze al uitgezonden zijn. Onlangs is de app van top tot teen vernieuwd zodat je er nóg meer mee kunt. En dat is handig. App-ontwikkelaar Timmy Langeveld heeft de afgelopen tijd hard gewerkt om de app voor iOS en Android een flinke opfrisbeurt te geven. “We hebben de app een eigentijdse uitstraling en moderne interface gegeven”, vertelt Langeveld. “Het ziet er nu hetzelfde uit als op tv, en het gebruiksgemak is een stuk beter. We zijn superblij met het resultaat.”

Nieuw in de app

Met de app kun je nog steeds ruim vijftig tv-zenders live kijken, maar ook gebruikmaken van andere (nieuwe) mogelijkheden. “Denk bijvoorbeeld aan programma gemist, begin gemist en live televisie opnemen. En dat allemaal direct vanaf je mobiele telefoon.”

Streamen met Chromecast

In de vernieuwde app is de officiële versie van Chromecast geïmplementeerd, die een stuk stabieler en sneller is. “Je kunt nu nog beter vanaf je mobiel of tablet streamen naar je televisie. Ook hebben we alle radiozenders toegevoegd in de app. Hierdoor kun je waar je maar bent genieten van je favoriete radiozender. Daar heb je dus geen aparte apps meer voor nodig. Wel zo handig: alles in één app van DELTA.” Download de nieuwe DELTA TV App in de Play Store voor Android of de App Store voor iOS.

Wat is er mogelijk met mijn abonnement?

Welke functies beschikbaar zijn in de DELTA TV App verschilt per abonnement. Bekijk hier hoe dat zit bij jouw abonnement.

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.