Maak Valentijnsdag nog romantischer met een extra zenderpakket

Valentijnsdag is hét moment om weg te smelten bij een romantische film of serie. Lekker samen op de bank voor de buis, of knus in bed op je tablet of telefoon. Met ruim 200 zenders heb je keuze genoeg, ook als je veel liever een actiefilm of spannende wedstrijd aanzet. En alle pakketten zet je zonder gedoe aan en uit wanneer jij dat wilt. Lekker flexibel dus.

Zelf televisiepakket activeren

Je activeert een extra zenderpakket in een handomdraai op MijnDELTA. Dat is iedere maand opzegbaar zonder administratiekosten, zodat je binnenkort samen kunt genieten van de meest romantische films, series en programma’s zonder dat je ergens aan vastzit.

Het beste wat film en sport te bieden heeft

Film1 is bijvoorbeeld een van die pakketten. Daarmee kijk je op wel vier kanalen naar de leukste romantische komedies, zoals Groundhog Day of Hartenstraat. Of kies voor de sensuele spanning van het erotiekpakket, die je gemakkelijk op je decoder kunt blokkeren.

Geen zin in Cupido? Richt dan je pijlen op een ander pakket, zoals het uitgebreide Sportpakket vol voetbal, golf, Formule 1, basketbal, UFC en meer topsport uit binnen- en buitenland. Of breid je zenderpakket uit tot wel 200 zenders zodat je altijd wat te zappen hebt.

Kijk door met de DELTA TV App

Misschien ben je na dat romantische vijfgangendiner wel veel te moe. Met de DELTA TV App kijk je gewoon gezellig verder in bed. En als je iets hebt gemist, spoel je live televisie gewoon terug. Of stream met een druk op de knop via je Chromecast naar een ander scherm. Daar gaat je hart pas sneller van kloppen.