Kijk nu drie maanden naar FilmBox op kanaal 34

Zet de popcorn maar klaar, want vanaf nu kijk je bij DELTA drie maanden naar FilmBox. Zap naar kanaal 34 en geniet 24 uur per dag zonder reclames van de allerbeste films; van kaskrakers uit Hollywood tot prijswinnende arthouse. Wij geven je alvast twee kijktips.

24/7 films kijken zonder reclame

FilmBox is bezig met een flinke opmars, want de gevarieerde filmzender is inmiddels al in meer dan dertig miljoen huishoudens te zien over de hele wereld. Niet zo gek ook, want op het kanaal kan je op elk moment van de dag terecht voor een goede film of prijswinnende serie. Niet alleen blockbusters uit Hollywood, maar ook klassiekers, arthouse én het beste van Nederlandse bodem. Natuurlijk altijd zonder reclame-onderbrekingen.

Dit zijn de toppers van oktober

Bram Stoker’s Dracula

Na tientallen jaren alleen in zijn vervallen kasteel te hebben gewoond, verhuist de prins van Transylvanië van Oost-Europa naar Londen. Hij heeft alle contact met de mensheid verloren en zijn verlangen om dat te herstellen wordt steeds groter. Hij komt terecht in een wereld van bevrijding, horror, passie, romantiek en offers en doet er alles aan om de verloren tijd in te halen. Daarbij gaat hij op zoek naar de enige vrouw in zijn leven zonder wie hij absoluut niet verder kan.

Première vrijdag 8 oktober om 20.30 uur

Tulipani

Boer Gauke (Gijs Naber) reist na de watersnoodramp in 1953 naar het zonnige Italië, maar wordt daar een levende legende nadat hij vervolgens spoorloos verdwijnt. Dertig jaar later probeert een politie-inspecteur met hulp van de dochter van de boer te achterhalen wat er eigenlijk is gebeurd.

Première maandag 11 oktober om 20.30 uur

Finding Steve McQueen

Een bende ervaren dieven plant de overval van 30 miljoen dollar. Harry Barber (Travis Fimmel), het groentje van de groep, is zonder twijfel de beste coureur die er is. Maar hij is ook blij met de spanning en het incidentele geweld dat komt kijken bij het leven van een bankovervaller. Het liefst schreeuwt Harry het van de daken en naarmate de planning vordert, wordt het steeds moeilijker om het stil te houden.

Première maandag 25 oktober om 20.30 uur