Kijk nu drie maanden naar FilmBox op kanaal 34

Zet de popcorn maar klaar, want vanaf nu kijk je bij DELTA drie maanden naar FilmBox. Zap naar kanaal 34 en geniet 24 uur per dag zonder reclames van de allerbeste films; van kaskrakers uit Hollywood tot prijswinnende arthouse. Wij geven je alvast twee kijktips.

24/7 films kijken zonder reclame

FilmBox is bezig met een flinke opmars, want de gevarieerde filmzender is inmiddels al in meer dan dertig miljoen huishoudens te zien over de hele wereld. Niet zo gek ook, want op het kanaal kan je op elk moment van de dag terecht voor een goede film of prijswinnende serie. Niet alleen blockbusters uit Hollywood, maar ook klassiekers, arthouse én het beste van Nederlandse bodem. Natuurlijk altijd zonder reclame-onderbrekingen.

Vaste prik op FilmBox is de première-avond op maandagavond om 20.30 uur. We lichten er alvast twee voor je uit.

Terminal (Thriller, 2018, met Simon Pegg en Margot Robbie)

Twee huurmoordenaars op een onmogelijke opdracht, een serveerster die ‘s nachts een dubbelleven leidt als stripper en een ongeneeslijk zieke leraar. Allemaal leiden ze verschillende levens, tot hun paden elkaar kruisen als ze onderdeel worden van een moordlustig plan van een crimineel meesterbrein.

En dat allemaal in een gevaarlijke, door neon verlichte stad vol schurken en criminelen, waar op iedere straathoek wel een probleem te vinden is. Deze karakteristieke neo-noir stijl van regisseur Vaughn Stein is een lust voor het oog, met een plot vol onverwachte wendingen.

Zero Dark Thirty (Thriller, 2012, met Jessica Chastain, Joel Edgerton en Chris Pratt)

Na de aanslagen op het World Trade Center wordt terrorist Osama Bin Laden in één klap staatsvijand nummer één van de Verenigde Staten. Aan kersverse CIA-agent Maya (Jessica Chastain) de taak om hem samen met een team van keiharde Navy Seals op te sporen, koste wat het kost. Dat de zoektocht ruim tien jaar gaat duren, weet dan nog niemand.

Ondanks verschillende tegenslagen en gevaar geeft de vastberaden Maya nooit op, tot in de nacht van 1 op 2 mei Bin Laden eindelijk in Pakistan wordt gevonden en doodgeschoten. De film van Kathryn Bigelow werd genomineerd voor beste film, beste scenario, beste vrouwelijke hoofdrolspeler en beste montage. Niet missen dus.