Nieuwe zenders in Pluspakket en FOX Sports 1 verhuist

Staan FOX Sports 1, MTV of Comedy Central in het lijstje met je favoriete zenders? Deze zenders krijgen een ander kanaalnummer. We zetten op een rij wat er de komende tijd wijzigt aan onze zendernummering. En we voegen nieuwe zenders toe aan het Pluspakket.

Op 11 juni verhuist FOX Sports 1 naar kanaal 421. Daarmee komt de zender naast de andere FOX Sports-zenders te staan. Die waren al te vinden tussen 422 en 426. MTV verhuist ook op 11 juni. Die zender is vanaf die dag te vinden op 31.

Twee dagen later, op donderdag 13 juni, verhuist Comedy Central van kanaal 25 naar 14. Zodra een zender is verhuisd, laten we dit zien op het oude kanaal. Zo weet je gelijk waar je je favoriete zender kunt vinden.

Nieuwe zenders in het Pluspakket

Aan het Pluspakket voegen we drie zenders toe! Bezoek je graag concerten, maar kun je er niet altijd bij zijn? Dan is iConcerts (kanaal 216) vol live concerten een zender die je vanaf 11 juni niet mag missen.

In het Pluspakket vind je straks ook E! Pop of Culture op kanaal 353. Met deze zender blijf je op de hoogte van de in’s en out’s in Hollywood. Tot slot voegen we op kanaal 355 de zender Insight HD toe voor een mix van sport, lifestyle en entertainment.

Nieuwe radiozender: Concertzender

Aan ons radioaanbod voegen we een nieuwe radiozender toe. De Concertzender is vanaf 11 juni te beluisteren op 939. Het is een zender vol klassieke muziek, jazz, wereldmuziek en meer.

Regionale zenders

Kijk je via de interactieve tv-ontvanger van DELTA, dan krijgen twee regionale omroepen ook een ander kanaalnummer. RTV Utrecht vind je vanaf 27 mei op 69, Omroep West op 70.

Alles op een rij

27 mei (alleen interactieve tv)
RTV Utrecht verhuist naar 69
Omroep West verhuist naar 70

11 juni
FOX Sports 1 verhuist naar 421
MTV verhuist naar 31
E! Pop of Culture nieuw op 353 (Pluspakket)
iConcerts nieuw op 216 (Pluspakket)
Insight HD nieuw op 355 (Pluspakket)

13 juni
Comedy Central verhuist naar 14

Jammer genoeg kunnen we de muziekzender XITE toch nog niet toevoegen aan ons zenderaanbod. De gesprekken met de zender hebben niet geleid tot goede afspraken, waardoor we de zender nu niet kunnen aanbieden. We hopen dat dit op termijn alsnog lukt, zodat we deze muziekzender toch kunnen opnemen in ons aanbod.

DELTA Pluspakket

Haal extra zenders in huis voor het gehele gezin. Zo hoef je jezelf nooit meer af te vragen of er iets leuks op de televisie te zien is!