Nu bij DELTA Mobiel: het voordeelabonnement

Gebruik je je smartphone niet zo veel? DELTA Mobiel heeft een voordelig abonnement dat je maandelijks kunt opzeggen: 300 MB/min/sms. Voor het vaste bedrag van 7 euro per maand kun je 300 minuten bellen, sms’jes versturen óf MB’s verbruiken op internet. Je hoeft vooraf niets te kiezen of te verdelen, je krijgt maandelijks 300 ‘eenheden’ waarmee je kunt doen wat je wil.

Vooral bereikbaar zijn

Een bescheiden abonnement dat ideaal is voor mensen die hoofdzakelijk een smartphone hebben om bereikbaar te zijn, en om af en toe te bellen, sms’en of whatsappen. Ook handig voor ouders met kinderen die voor het eerst hun telefoon gaan gebruiken: met het 300 MB/min/sms-abonnement blijven abonnementskosten altijd binnen de perken.

Als je door de 300 eenheden heen bent kun je je abonnement gewoon blijven gebruiken totdat je tot 50 euro buiten de bundel kosten hebt gemaakt. Je wordt dan gewaarschuwd met twee smsjes. Eén op 80 procent en op 100 procent. Het plafond van die 50 euro kun je zelf wijzigen, zodat je zelf controle hebt over hoeveel je wilt besteden. Ideaal als je de kosten voor bijvoorbeeld je kinderen in de hand wilt houden.

Wat kan ik met 300 eenheden?

Veel! Om je een indicatie te geven: in een maand kun je anderhalf uur bellen en elke dag drie sms’jes versturen. Dan heb je zelfs nog genoeg MB’s over om ook nog eens veertig mailtjes én whatsappjes te versturen, waarvan een stuk of tien met foto.

Tip: Stel in WhatsApp in dat foto’s alleen automatisch gedownload worden als je verbonden bent met wifi.

Meer nodig?

DELTA 300 MB/min/sms is maandelijks opzegbaar. Heb je hier toch niet genoeg aan, dan kun je dus altijd upgraden naar een uitgebreider abonnement. Je krijgt dan ook alle extra’s zoals een extra tv-pakket ter waarde van 8,50 euro en elke maand 5 euro korting op je internet thuis.

Elke belminuut of sms is één eenheid. Als je mobiel internet gebruikt (dat wil zeggen: je bent niet verbonden met een wifi-netwerk) dan telt elke MB ook als één eenheid.

Een mailtje, WhatsApp-berichtje of Facebook-update zonder bijlage kost doorgaans maar een fractie van een MB. Een foto downloaden of verzenden vraagt meestal een paar MB. Bij het kijken van filmpjes op YouTube of Netflix verbruik je al snel 4 tot 5 MB per minuut. Het is verstandig om dat alleen te doen als je met wifi bent verbonden.

Extra's als je thuis ook internet hebt

Heb je thuis al internet van DELTA? Als je ook het DELTA 300 MB/min/sms-abonnement erbij neemt, verhogen we de snelheid van je toch al supersnelle internet thuis: je krijgt er 25 Mbps bij!

Heb je al een mobiel abonnement van DELTA en wil je dit abonnement erbij bestellen? Bel ons dan op 0118 22 55 66 of kom naar één van onze winkels.