Kies je webmail
Ook op vakantie in het buitenland lekker tv kijken met de DELTA TV App

Ook op vakantie in het buitenland lekker tv kijken met de DELTA TV App

30 juni 2022

Of je nu in de caravan of een vakantiehuisje zit, in Nederland of in Frankrijk, zolang je wifi hebt en een telefoon of tablet kun je met de DELTA TV App gewoon jouw favoriete tv-programma kijken. We begrijpen je: op vakantie is het heerlijk om je onder te dompelen in een andere cultuur, om echt even ‘weg’ te zijn, Maar aan de andere kant is af en toe even tv kijken óók fijn.

Ook in het buitenland tv kijken

Gelukkig kun je als klant van DELTA met Interactieve TV met de DELTA TV App in binnen- én buitenland (binnen de EU) tv kijken zoals thuis, maar dan op je tablet of telefoon. Kijk live, of in herhaling via de programma gemist- of begin gemist-functie. Ook op vakantie kun je dus gewoon die nieuwe aflevering van je favoriete tv-serie kijken, of het Nederlandse journaal. Het enige dat je nodig hebt is wifi en je telefoon of tablet. (Niet elke zender en functionaliteit is beschikbaar in het buitenland, zie onderaan de pagina.)

Kijken zoals thuis

De DELTA TV App is zo ontworpen dat tv kijken er net zo uitziet en werkt als op je tv thuis. Met de app kun je overal in de EU naar ruim honderd zenders kijken. We hebben trouwens ook tal van radiozenders toegevoegd. Alles waar je naar wil kijken of luisteren, in één vertrouwde app. De DELTA TV App is beschikbaar voor Android en voor iOS en is hier te downloaden.  

Tip: neem je Chromecast mee!

Nog een tip van ons: de app ondersteunt casten. Als je een Chromecast hebt, en een tv op je vakantieadres, kun je net zo gemakkelijk je favoriete uitzending 'casten' naar de TV via de app op je mobiel of tablet! Ideaal voor als je in een vakantiehuisje zit.

Meer weten over internetten in het buitenland: openbare wifinetwerken, VPNs, dataroaming en navigatie-apps? Daar lees je hier alles over.

Beschikbare functies

Welke functies beschikbaar zijn in de DELTA TV App verschilt per abonnement. Bekijk hier hoe dat zit bij jouw abonnement. Welke zenders uit extra zenderpakketten beschikbaar zijn in de DELTA TV App vind je in dit overzicht. De beschikbaarheid van zenders in het buitenland is afhankelijk van zenderrechten. Vanwege rechtenkwesties vanuit de zenderaanbieder is het niet mogelijk om alle uitzendingen terug te kijken of op te nemen. Ook vooruitspoelen is op verzoek van de tv-zender niet bij alle programma’s mogelijk.

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.