Kies je webmail
Op elke tv in huis televisie kijken met de DELTA TV-app voor de Smart TV.

Op elke tv in huis televisie kijken met de DELTA TV-app voor de Smart TV.

25 januari 2024

Het ochtendjournaal vanuit je bed kijken? Met de nieuwe, gratis DELTA TV-app voor Smart TV kan iedereen in huis televisiekijken op meerdere schermen in huis. Zonder extra kabels of kastjes. 

Heb jij ook op meerdere plekken in huis een fijne tv-plek gecreëerd? En wil iedereen weleens wat anders  kijken, op hetzelfde moment? Dan hebben we goed nieuws: met de nieuwe, gratis DELTA TV-app voor Smart TV kijk je televisie op meerdere tv's in huis. Zonder extra kabels of kastjes, speciaal voor klanten van DELTA. De app werkt op vrijwel alle moderne tv’s en mediaspelers en is te bekijken met Interactieve TV van DELTA. 

Tegelijk tv-kijken 

Je vindt de app in de appstore op je tv of mediaspeler (zoals Chromecast of Apple TV). Even installeren en inloggen, en je bent er klaar voor. Zo heb je nooit meer strijd om de afstandsbediening, je kunt namelijk op vier tv’s tegelijk televisiekijken. Daarnaast geniet je van interactieve tv: live tv pauzeren, terugspoelen naar het begin, opnemen en terugkijken. 

Geschikte tv’s 

Onze TV-app werkt op vrijwel alle moderne tv’s en mediaspelers. Hij is namelijk gemaakt voor de tv-besturingssystemen Android TV, Apple TV, Samsung Tizen en LG webOS. Op deze pagina, bij de veelgestelde vragen, lees je daar meer over.  

Om tv te kunnen kijken via de DELTA TV-app voor Smart TV heb je DELTA Internet & TV nodig met Interactieve TV in je pakket. 

Download de app en begin met kijken 

Een voetbalwedstrijd kijken in de garage, een film in de woonkamer, een kookshow in de keuken of vanuit je bed het ochtendjournaal; alles is mogelijk. Aan jou om jouw favoriete tv-plekjes in huis te creëren. 

Download nu de DELTA TV-app voor de Smart TV in de appstore van je tv of mediaspeler en kijk vandaag nog tv op je tweede, derde of vierde scherm in huis.  

Voor iedereen in huis en voor ieder tv-moment een eigen plekje in huis — dát is tv-kijken bij DELTA. 

 

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.