100 vacatures bij DELTA Fiber Nederland

DELTA Fiber Nederland zoekt honderd telecomprofessionals. Het bedrijf timmert flink aan de weg om in 2021 een miljoen glasvezelaansluitingen door heel Nederland te hebben gerealiseerd. Om deze ambitie waar te maken zoekt DELTA Fiber professionals op het vlak van commercie, netwerk, IT en projectaansturing.

De afgelopen jaren heeft DELTA Fiber het bestaande glasvezelnetwerk fors uitgebreid door jaarlijks duizenden nieuwe klanten in buitengebieden en dorpen van een glasvezelverbinding te voorzien. Inmiddels heeft het bedrijf zo’n 700.000 aansluitingen in Nederland. DELTA Fiber breidt het netwerk verder uit door na de buitengebieden ook dorpen en kleine steden te verglazen.

Eén miljoen aansluitingen

Met deze strategie wil het bedrijf eind 2021 op een miljoen aansluitingen zitten. Om de ambities waar te maken is het bedrijf op zoek naar honderd nieuwe telecomprofessionals met zowel technische als commerciële expertise. “We zoeken mensen die een stevige dosis ondernemersdrift in zich hebben om deze prachtige ambitie waar te maken”, zegt HR-manager Jeroen Louws. “Denk aan mensen die aanlegactiviteiten coördineren of de communicatie ervoor verzorgen. Maar ook technici zoals engineers en developers.”

Meer over de glasvezel abonnementen van DELTA.

Kom werken bij het snelst groeiende telecombedrijf van Nederland!

Snelst groeiend

DELTA Fiber Nederland is het snelst groeiende telecombedrijf in Nederland met zo’n 700.000 vaste aansluitingen in Nederland voor internet, tv en bellen. Ook levert de provider mobiel over het best geteste netwerk van Nederland. Het bedrijf is met de merken DELTA en Caiway actief op de consumentenmarkt. Onder de naam DELTA Zakelijk bedient het bedrijf de zakelijke markt met hoogwaardige dataverbindingen en telefonie in de cloud.