Kies je webmail
Sneller uploaden via de Zeeuwse kabel: tot 125 Mbps

Sneller uploaden via de Zeeuwse kabel: tot 125 Mbps

27 maart 2020

Sneller bestanden versturen, video’s online zetten en foto’s delen op internet? We hebben onze uploadsnelheden op de Zeeuwse kabel fors verhoogd. En zijn daarmee de eerste internetprovider in Nederland die een snelheid van maximaal 125 Mbps via de kabel aanbiedt. Deze snelheden zijn mogelijk doordat we op 15.000 plaatsen in Zeeland de netwerkapparatuur hebben vernieuwd. En omdat we overgestapt zijn op volledig digitale tv en radio.

Een hogere uploadsnelheid, wat betekent dat

Uploadsnelheid is de snelheid waarmee je zelf iets via het internet verstuurt. En dat kunnen gewone dagelijkse bezigheden zijn. Bijvoorbeeld het versturen van een e-mail met een grote bijlage. Of bestanden in de cloud zetten. Het plaatsen van een foto op Facebook of Instagram. Maar ook bij het gamen. Hoe hoger die snelheid is, hoe sneller het uploaden gaat. Van welke uploadsnelheid je gebruik kunt maken is afhankelijk van het abonnement dat je op dit moment hebt. Hieronder zie je een overzicht met de maximale uploadsnelheden per abonnement. De uploadsnelheid die bij je abonnement hoort kun je vanaf vandaag ook terugvinden in MijnDELTA.  

Je hoeft er niets voor te doen

Voor deze uploadsnelheid hoef je verder geen actie te ondernemen. Wij zorgen ervoor dat je modem op afstand wordt herstart en de nieuwe snelheid wordt geactiveerd. Of je daar extra voor betaalt? Nee, de nieuwe snelheden horen gewoon bij het abonnement dat je nu al afneemt.

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.