Kies je webmail
Tips uit de gids: gratis Telekids, finale KNVB Beker, concerten en romcoms

Tips uit de gids: gratis Telekids, finale KNVB Beker, concerten en romcoms

15 april 2024

We hopen natuurlijk op een zonnige meivakantie. Maar mocht er toch een regenachtige dag zijn, dan hebben wij genoeg tips uit de gids voor je om lekker een dag voor de buis te hangen.   

Dit is RTL Telekids 

Of het nu gaat om avontuurlijke tekenfilmseries, vrolijke kindershows of educatieve programma's die de nieuwsgierigheid van kinderen prikkelen; RTL Telekids heeft de meivakantie voor elke jonge kijker wat wils. 

Wat dacht je van Jungle Book, Ernst, Bobbie en de rest en Peter Pan? En voor de allerkleinsten is er bijvoorbeeld Sophie De Giraf en De Bibaboerderij. Ook bekende series zoals Thomas De Stoomlocomotief en Bassie & Adriaan komen voorbij op RTL Telekids. 

RTL Telekids kijk je - van 27 april tot 5 mei - gratis op kanaal 258  

Romcom There’s Always Hope op Film1 

De Britse romantische komedie There’s Always Hope vertelt het verhaal van een vastberaden studente (Hope) die haar vader in de familievilla in Portugal opzoekt om de scheiding van haar ouders te voorkomen. Daar blijkt dat de onderlinge verhoudingen complexer zijn dan Hope kon bevroeden.  

There’s Always Hope is vanaf 21 april te zien in het 120+ pakket of los te verkrijgen.  

Feyenoord-NEC in finale KNVB Beker 

Hier kijkt elke voetballiefhebber naar uit: op zondag 21 april wordt de finale in de KNVB Beker gespeeld, traditiegetrouw in de Rotterdamse Kuip. Daarmee heeft regerend landskampioen Feyenoord het thuisvoordeel. NEC is de andere finalist die meedingt naar de Beker.  

De finale van de KNVB Beker 2024 kijk je zondag 21 april om 18.00 uur live op ESPN 1 en Star Channel 

‘s Werelds beste concerten in je woonkamer 

Muziekzender Mezzo brengt de magie van live klassieke muziek en jazz van over heel de wereld naar jouw woonkamer. Van intieme solo-optredens tot grootschalige orkestuitvoeringen; als je van live-muziek houdt, zit je bij Mezzo goed. 

Mezzo kijk je bij DELTA op kanaal 210 

 

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.