Kies je webmail
Tips uit de gids: juni

Tips uit de gids: juni

01 juni 2023

In juni maak je de spectaculairste evenementen live mee door alleen maar je scherm aan te zetten. Geniet van de beste Pinkpop-optredens, moedig onze nationale volleybalteams aan in de Nations League en vier Roze Zaterdag. Allemaal fijn vanaf de bank. Lees verder over onze tips uit de gids.

 

 

 

Pinkpop

Geen kaartjes voor popfestival Pinkpop? Geen probleem! Op NPO 2 extra (kanaal 82) verzorgt 3voor12 livestreams. Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni zit jij op de eerste rij bij Robbie Williams, Editors, Queens of the Stone Age, P!NK en Red Hot Chili Peppers.

NPO2 Extra is gratis te bekijken van 15 tot en met 25 juni voor DELTA TV-klanten.

Ook op NPO 3 (en 3FM) wordt op de festivaldagen ‘s avonds vanaf 22:10 uur verslag gedaan van Pinkpop, met onder meer backstage-interviews, reportages, festivalverhalen en heel veel muziek.

De dagen na Pinkpop - 19 t/m 23 juni, om 22:00 uur - zendt de NTR Pinkpop napret uit op NPO 2: in vijf afleveringen wordt teruggeblikt op de mooiste optredens van de afgelopen editie.

Vorig jaar was het optreden van Imagine Dragons een van de hoogtepunten van Pinkpop.

 

Sport op tv in juni: F1 in Canada, de TT van Assen en de Volleybal Nations League

Op zondag 18 juni staat de negende ronde van het Formule 1-kampioenschap op het programma. De Grand Prix van Canada, die wordt verreden op het stratencircuit Gilles Villeneuve, wordt vanaf 20:00 live uitgezonden op Viaplay.

Het weekend daarop, 24 en 25 juni, is de TT van Assen, de achtste ronde in het MotoGP-kampioenschap. Nieuw dit jaar is de sprintrace op de zaterdag. Ziggo Sport zendt beide races live uit en doet met een team op locatie verslag.

Nog meer topsport in juni: de Volleybal Nations League is van start gegaan! Zowel de mannen als de vrouwen komen deze maand in actie op dit internationale podium, de wedstrijden zijn te zien op Ziggo Sport. Op 7 juni om 22:30 uur spelen de Nederlandse mannen in Canada tegen de Verenigde Staten. Later deze maand zijn de thuiswedstrijden in Rotterdam, tegen onder meer Servië en China. De Nederlandse volleybalvrouwen komen vanaf woensdag 14 juni weer in actie. Hier vind je het volledige programma.

 

Roze Zaterdag 2023 in Goes, gratis te volgen op OUTtv

Goes is in 2023 gaststad van Roze Zaterdag, de Nederlandse versie van de Gay Pride. Zaterdag 17 juni wordt een dag met onder meer een parade en veel live muziek. Tussen twaalf uur ‘s middags en ‘s avonds treden bekende artiesten op, waaronder Gerard Joling, Mart Hoogkamer en Ruth Jacott.

De parade en de muziekoptredens worden live uitgezonden op OUTtv, het lifestyle- en entertainment-kanaal gericht op lhbtiq+’ers.

Heel juni is OUTtv opengesteld voor alle klanten van DELTA TV. Je vindt de zender op kanaal 365.

 

 

Gratie: Het ware verhaal bij Viaplay

Ontdek het verhaal van Frank Masmeijer in de aangrijpende film "Gratie: Het ware verhaal". Vanaf 17 juni exclusief te streamen op Viaplay. Regisseur Roy Dames werpt een kritische blik op Masmeijer, die in 2014 gearresteerd werd wegens drugshandel. Dames verkent de duistere weg naar criminaliteit en tracht de vraag te beantwoorden: waar is het misgegaan met deze voormalige presentator?

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.