Kies je webmail
Tips uit de tv-gids: woonprogramma’s op het nieuwe HGTV en de Eredivisie is weer begonnen!

Tips uit de tv-gids: woonprogramma’s op het nieuwe HGTV en de Eredivisie is weer begonnen!

26 januari 2024

We hebben een gloednieuwe zender met woonprogramma’s voor je. Droomhuizen die gezocht en gevonden worden, home make-overs, interieurtips; je ziet het op HGTV, dat net nieuw is in Nederland. Onze andere tips uit de tv-gids van februari: de Eredivisie is weer begonnen!  

Nieuw in Nederland: woonzender HGTV  

Kijk jij graag naar interieur- en verbouwprogramma’s, of naar mensen die hun droomhuis zoeken? Dan hebben we leuk nieuws voor je. Vanaf nu ontvang je HGTV, de interieur- en lifestylezender die pas net in Nederland beschikbaar is. Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull is ‘de stem’ van HGTV. 

Op HGTV kijk je onder andere naar House Hunters, waarin huizenkopers op zoek gaan naar een nieuw huis dat aan al hun wensen voldoet. Ook in My Lottery Dream Home volgen we een huizenzoektocht, maar dan van kersverse loterijwinnaars die zich met het gewonnen geld eindelijk hun droomhuis kunnen veroorloven. In Celebrity IOU geven beroemdheden huizen een make-over van mensen die iets speciaals voor hen hebben betekend.  

>> HGTV kijk je op kanaal 25 

De Eredivisie is weer begonnen 

De winterstop zit erop, er wordt weer gevoetbald in de Eredivisie. Er zijn gelijk twee toppers: volgend weekend, op zaterdag 3 februari, speelt Ajax tegen koploper PSV. Een dag later, op zondag 4 februari, AZ tegen Feyenoord. Natuurlijk wordt er ook dit weekend volop gevoetbald, het speelschema vind je hier.  

>> Met DELTA TV (120+) in je pakket kijk je alle Eredivisie-wedstrijden en ander topvoetbal live op tv! 

Vrouwen Eredivisie

In de Vrouwen Eredivisie is dit een wedstrijd om naar uit te kijken: komende zaterdag 27 januari spelen de nummers twee en drie tegen elkaar, Ajax en Fortuna Sittard. Koploper FC Twente treft Feyenoord op dezelfde dag. Het volledige speelschema vind je hier 

>> ESPN zendt iedere zaterdag om 14:00 en op zondag 12:15 een wedstrijd uit de Vrouwen Eredivisie live uit. Van alle wedstrijden zijn samenvattingen te zien (op zondagavond op ESPN2). 

Via de volgende kanalen kun je ESPN kijken:

ESPN 1 DELTA 421 

ESPN 2 DELTA 422 

ESPN 3 DELTA 423 

ESPN 4 DELTA 424 

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.