Kies je webmail
We verloten een DELTA fietspak, doe ook mee!

We verloten een DELTA fietspak, doe ook mee!

15 april 2024

Op 7, 8 en 9 juni vindt een nieuwe editie plaats van de DELTA Ride for the Roses, dé Zeeuwse benefiet-fietstocht voor het hele gezin waarmee geld wordt opgehaald om onderzoek naar kanker te versnellen. Om te vieren dat het bijna zover is, en DELTA weer trotse hoofdsponsor is, verloten we een fietspak. Doe ook mee!

Win een fietspak!

Om te vieren dat het leukste evenement van Zeeland aanstaande is, en om jou van het beste materiaal te voorzien, verloten we een fietspak onder onze klanten. Dat fietst lekker hoor, in een goed pakje door de Zeeuwse natuur!

Inschrijven voor de DELTA Ride for the Roses

Nog niet ingeschreven voor de DELTA Ride for the Roses? Je kunt je nog inschrijven. Fiets alleen, of samen met je familie, vrienden of collega’s om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker.

Fietstocht voor jong en oud

Net als voorgaande jaren is de DELTA Ride for the Roses een fietstocht voor jong en oud, voor de sportieveling én voor de gezelligheidsfietser. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende routes die door de Zeeuwse natuur voeren, over de dijken en door de charmante dorpjes.

Deelnemers halen geld op voor onderzoek naar kanker. Vorig jaar was dat een recordbedrag meer dan drie ton! Dankzij sponsoren, waaronder hoofdsponsor DELTA, komt honderd procent van die donaties ten goede aan verschillende kankeronderzoeksprojecten.

Programma DELTA Ride for the Roses 2024

In 2024 begint DELTA Ride for the Roses met de Ladies Night Ride op vrijdagavond 7 juni (15 en 30 kilometer). Een dag later vindt de DELTA Ride in Midden-Zeeland plaats (25, 50, 80 en 120 kilometer). Dezelfde afstanden worden op zondag 9 juni in Zeeuws-Vlaanderen afgelegd.

Nieuw dit jaar is de Family Ride van 25 kilometer, een gezellige fietstocht voor jong en oud, met tussenstops en activiteiten voor kinderen.

Schrijf je in en maak kans op een DELTA fietspak

Klik hier vind je de actievoorwaarden 

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.