Kies je webmail
Win een digitale videodeurbel van Ring

Win een digitale videodeurbel van Ring

04 oktober 2023

Deze maand staat jouw digitale veiligheid centraal. Zo schrijven we bijvoorbeeld over de potentiële problemen met AI. Maar we hebben ook iets leuks! Je kan een videodeurbel van Ring winnen!

Hoe doe ik mee?

Meedoen is simpel: vul onderaan de pagina je contactgegevens in. Dat kan tot en met 30 oktober 2023. Deelname is alleen mogelijk als je ten tijde van de trekking klant bent bij DELTA. Overige actievoorwaarden zijn hier  te lezen.

Wat kun je winnen?

Met de Ring Video Doorbell Wired die we deze maand maar liefst 10 keer weggeven, zie je live op je telefoon wie er voor je deur staat, ongeacht waar jij op dat moment bent. Je kunt zelfs met je bezoek praten via je telefoon. Handig, en het geeft een veilig gevoel: de videodeurbel heeft een bewegingsdetector en waarschuwt je bij activiteit voor je huis. (Vergeet niet om je nieuwe videodeurbel goed in te stellen met een zelfgekozen wachtwoord en zorg dat je de privacyregels kent.)

Hoe werkt de trekking?

De trekking van de prijs vindt plaats op dinsdag 1 november 2023. Met de winnaars wordt per mail contact opgenomen. Prijzen worden per post verstuurd. 

Het formulier

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.