Kies je webmail
Win een snackbox voor tijdens je filmavond met Film1

Win een snackbox voor tijdens je filmavond met Film1

15 december 2023

Houd jij ook zo van een paar lekkere filmavondjes,  met de kerst voor de deur? We maken ze graag nog wat lekkerder voor je door een goedgevulde snackbox te verloten! Welke film je opzet is aan jou, maar ter inspiratie: hieronder lees je onze aanraders voor leuke kerstfilms op Film1.

Kerstfilms op Film1

Met het Film1-zenderpakket haal je de bioscoop in huis. Op maar liefst vier kanalen zie je honderden films. We tippen je graag een paar kerstfilms, die kort voor de kerstdagen op Film1 te zien zijn.

> Je zet Film1 eenvoudig aan in MijnDELTA.

Fatman, 21 december 20:30
Komische actiefilm met Mel Gibson als een aan lager wal geraakte Kerstman. De Kerstman probeert zijn bedrijf te redden door met het Amerikaanse leger in zee te gaan, terwijl een verwende puber een huurmoordenaar op hem afstuurt.

Office Christmas Party, 22 december 20:30
Een episch kerstfeest op kantoor, met hoofdrollen voor Jennifer Aniston, Jason Bateman, Kate McKinnon en T.J. Miller. Van de schrijvers van The Hangover.

Christmas is Canceled, 23 december 20:30
Emma's vader en haar middelbare-schoolvriend beginnen te daten. Emma doet verwoede pogingen om het gelukkige stel uit elkaar te halen.

All You Need is Love, 25 december 20:30
Romantische komedie met Fedja van Huêt als de presentator van het populaire tv-programma All You Need is Love. Op de vooravond van de kerstspecial is de presentator spoorloos verdwenen.

 

Win een goedgevulde snackbox van Film1

Wat er precies in zit blijft nog even een verrassing, maar met de snackbox die we samen met Film1 voor je hebben samengesteld zit je sowieso goed op jouw aanstaande filmavond. Laat hieronder je gegevens achter en maak kans op deze goedgevulde snackbox!

 Trekking is geweest

 

 

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.