Kies je webmail
Win twee kaarten voor het ABN AMRO Open tennistoernooi via Ziggo Sport

Win twee kaarten voor het ABN AMRO Open tennistoernooi via Ziggo Sport

02 februari 2023

Het ABN AMRO Open wordt in zijn geheel live uitgezonden op Ziggo Sport Tennis op kanaal 636 van 13 februari tot en met 19 februari

Inmiddels is de actie afgelopen en is er contact opgenomen met de winnaar. Tennisliefhebbers opgelet! Ben je op zoek naar een spannende en unieke tennisbeleving? Dan hebben we goed nieuws voor je! Wij geven in samenwerking met Ziggo Sport twee kaarten weg voor het ABN AMRO Open Tennis Toernooi. Let op: de kaarten zijn voor de middagsessie (start 11:00) op woensdag 15 februari. Het ABN AMRO Open Tennis Toernooi is een jaarlijks evenement in Rotterdam en wordt beschouwd als één van de grootste tennistoernooien van Nederland. Van 11 februari tot en met 19 februari kun je genieten van de beste tennissers ter wereld, die strijden om de overwinning op het indoor hardcourt. Het toernooi biedt niet alleen spektakel op de baan, maar ook buiten de baan is er volop entertainment te vinden.  

Botic van de Zandschulp in actie tijdens de ABN AMRO Open

 

Wat moet ik doen?

Meedoen is simpel: vul hieronder de pagina het formulier in. Meedoen kan tot en met donderdag 9 februari 2023. Deelname is alleen mogelijk als deelnemer, ten tijde van trekking, geabonneerd is op de DELTA nieuwsbrief. Overige actievoorwaarden zijn hier te lezen. Nog niet geabonneerd op de nieuwsbrief? Schrijf je dan nog snel hier in.  

Hoe werkt de trekking?

De aanwijzing van de winnaar van de prijs zal op onpartijdige wijze geschieden. De trekking van de prijs vindt plaats op vrijdag 10 februari 2023. Met de winnaars wordt per mail contact opgenomen. Tickets worden per post of digitaal opgestuurd en wie weet zit jij op de tribune.

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.